Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Mennyire tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mennyire tartjátok cikinek magatok előtt vagy más előtt, hogyha nektek kellett kezdeményezni a párotoknál?

Figyelt kérdés
2023. jún. 11. 21:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%

Valakivel szóba elegyedni vagy keresni a társaságát nem nagy ügy. Nem érzem cikinek.

De randiztam olyannal, akivel minden romantikus gesztust én követtem el először és k.urvagáz volt. Végül (nem meglepő) abbahagytam vele az ismerkedést és mikor nem értette, hogy mi a bajom, tájékoztattam, hogy ebben a "kapcsolatban" csak arra jöttem rá, hogy milyen rohadt jó pasi lennék ahelyett, hogy rólad gondolom ezt.

2023. jún. 11. 22:52
 12/19 anonim ***** válasza:
82%

Ha odamész ismerkedni, akkor az miért baj?

Majd ő ha akar el fog hívni. (ha bátor is hozzá)

2023. jún. 11. 23:15
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
Az első barátomat én hívtam randizni. Ő értékelte a bátorságomat.
2023. jún. 12. 04:03
 14/19 anonim ***** válasza:
24%
A nők fiatalon nincsenek rászorulva, hogy kezdeményezniük kelljen. 10esével kapjak az ajánlatokat naponta. Aki meg nem kapja az ajánlatokat, az meg érzi hogy vele van a gáz, mert ronda, és azért nem önnek hozzá a palik.
2023. jún. 12. 08:17
 15/19 anonim ***** válasza:
83%
Na pont az ilyen előítéletek miatt nem kezdeményeznek, mint a 14-esé.
2023. jún. 12. 08:34
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Anno 16 éve én kezdeményeztem a mára már férjemnél. Ő nem merte megtenni, félénkebb volt, én nyitottabb. Szerintem ebben semmi ciki nincsen.
2023. jún. 12. 08:47
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem tartom cikinek. Soha nem voltam a jelküldözgető, játszmázós, sült galambot váró fajta. Ha valami kell, teszek érte. Ha tetszett egy pasi, elhívtam találkozni. Ha jól ment a randi lett folytatás, ha nem, elköszöntem. Ha ettől valaki szerint kevesebb vagyok, ő baja. Én megkaptam a magam jutalmát ezért: 10 éve kapcsolatban vagyok azzal, akit választottam (nyilván már a férjem), és aki minden szempontból megfelel az ízlésemnek mind külsőre, mind természetileg.
2023. jún. 12. 10:37
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
15. Mindig a férfi a hibás. Tudjuk, sőt unjuk!
2023. jún. 12. 12:49
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudtam, hogy férfi vagy, csak azt láttam, hogy egy nyomorult gyökér.

2023. jún. 12. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!