Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért félnek az elsős gyerekek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félnek az elsős gyerekek Lakatos Rodrigótól?

Figyelt kérdés
2010. okt. 11. 21:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Amikor en voltam elsos, en a Rezfaszu Bagolytol feltem...
2010. okt. 11. 21:38
 2/11 anonim ***** válasza:
mert a szüleik aztmondták nekik ne játszál vele koszos cigány...
2010. okt. 11. 21:40
 3/11 anonim ***** válasza:
elsőnél ott a pont :D
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
mert az apukája a nyolcadik bé-be jár.
 5/11 anonim ***** válasza:

Én nem féltem, pedig volt néhány Lakatos.

A tanár felpofozta, utána meg otthon a szülei is.

Akkor még nem voltak "jogai" 10 éves kölyköknek.

Nem is voltak olyan bátrak sem ők, sem a szülők.

2010. okt. 11. 21:49
 6/11 anonim ***** válasza:

Én nem féltem,a wc-ben volt mindig a bunyó.Aztán 5-6-ban,jöttek a gondok,mert mi ugye kisfiúk maradtunk,de ők meg ennyi idősen már kifejlett férfiak voltak.

Amikor komolyabban rám szálltak-persze csoportosan-,faterom mondta,hogy hívjam ki bunyózni suli után este.

Odamentem,persze már 3an vártak.Faterom meg odafutott és behugyozásig agyonverte őket.Ők is készültek ám,valami felnőtt nagybátyal.Odafutott,faterom a kezére tekerte a láncos kutyapórázt és azt a romát is kikloffolta.

Nem volt több gond,sőt fateromnak küldtek pár nap múlva egy üveg drága piát és elnézést kért a báty.

2010. okt. 11. 22:03
 7/11 anonim ***** válasza:

te nem is éltél akkor, mert különben nem írnál ilyeneket.

Bármilyen hihetetlen, 25 éve még teljes békességben éltek a cigányok és a magyarok.

Ezzel nem mondtam, hogy szerették is egymást, de nem lehetett észrevenni. Együtt dolgoztak és tanultak, minden gond nélkül

2010. okt. 11. 22:06
 8/11 anonim ***** válasza:
utolsó kommentelő! igazad van, 25 éve még nem voltak ekkora gondok a kisebbségi kérdésekkel.Az átkosban nem lehetett megcsinálni, hogy ne dolgozzál,ergo kevesebb dologtalan cigány is volt.
2010. okt. 11. 22:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is félteném a gyerekem egy retkes cigánytól, de csak olyan suliba íratnám, ahol egy darab sincs.
2010. okt. 12. 08:32
 10/11 anonim ***** válasza:

utolsó

Neked nem lesz gyereked soha, mert egy kis köscög vagy.

2010. okt. 12. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!