Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek az elsős gyerekek Lakatos Rodrigótól?
Én nem féltem, pedig volt néhány Lakatos.
A tanár felpofozta, utána meg otthon a szülei is.
Akkor még nem voltak "jogai" 10 éves kölyköknek.
Nem is voltak olyan bátrak sem ők, sem a szülők.
Én nem féltem,a wc-ben volt mindig a bunyó.Aztán 5-6-ban,jöttek a gondok,mert mi ugye kisfiúk maradtunk,de ők meg ennyi idősen már kifejlett férfiak voltak.
Amikor komolyabban rám szálltak-persze csoportosan-,faterom mondta,hogy hívjam ki bunyózni suli után este.
Odamentem,persze már 3an vártak.Faterom meg odafutott és behugyozásig agyonverte őket.Ők is készültek ám,valami felnőtt nagybátyal.Odafutott,faterom a kezére tekerte a láncos kutyapórázt és azt a romát is kikloffolta.
Nem volt több gond,sőt fateromnak küldtek pár nap múlva egy üveg drága piát és elnézést kért a báty.
te nem is éltél akkor, mert különben nem írnál ilyeneket.
Bármilyen hihetetlen, 25 éve még teljes békességben éltek a cigányok és a magyarok.
Ezzel nem mondtam, hogy szerették is egymást, de nem lehetett észrevenni. Együtt dolgoztak és tanultak, minden gond nélkül
utolsó
Neked nem lesz gyereked soha, mert egy kis köscög vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!