Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet beállitani badoon hogy ne országosan lássanak hanem csak az én körzetem?
Nem mindenki ír, legtöbben csak lájkolnak. És amikor megnézem az adatlapot olyanok hogy debrecen borsod meg minden olyan országosan akikkel nem akarok semmit. Es így nagyon zavaró hogy egyesével kell adatlapogat nyitogatnom lapoznom vagy rámenni mindenkire egyesével. Mire végre van egy aki a kozelemben él.
Zavar hogy országosan nézik az adatlapom meg országosan lájkolhatnak.
Hogyan lehet beállitani hogy csak az en körzetemben levők láthassanak?
Kérlek, ha kapsz választ, és időd engedi, írd majd ki ide! Köszi!
Egyébként ugyanez. Én, h.lye volt, hogy belementem 60 meg 90 km-ekbe, mivel a közelben annyira nem volt senki értékelhető, meg hogy ne az legyen, hogy esélyt sem adok valaminek, ami esetleg jól is alakulhat. Egy-egy találkozásig még oké ez a macera, félutas megoldások meg minden. De baromi hamar tele lesz a hócipője az embernek vele. Utána meg jön, hogy na, akkor ki rúgja fel az életét a kapcsolat miatt, hogy ne kelljen ingázni, agyalás, matekozgatás... Nem. Bele sem kezdeni inkább az ilyenekbe.
Meg az ilyeneknek akkor az ország minden pontján lehet valakije akit hülyítenek. Sokan vannak akik nem is véletlen keresnek vkit messze hogy ne kelljen vele összejönni és rafogják a macerára a szexkaocsolatot hogy amugy ez szerelem.
En élből szórom ki a távkapcsosakat nem netes kapcsi kell nekem.
Majd írok ha megtudtam vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!