Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nem találnak nőt miért nem találnak ?
A nők külső alapján csak a férfiak egy nagyon kis százalékához képesek tartósan szexuálisan vonzódni. Lehet persze mondani, hogy rengetegen vannak kapcsolatban átlagos pasik is, de ott csak nagyon kis vagy semmi része a kapcsolatnak az, hogy a nő őt szexuálisan vonzónak találná. Sok férfi eladja még magát valamilyen szinten pénzkeresési képességgel (nem kell gazdagnak lenni hozzá!), vagy jó szociális kapcsolatokkal, dumával, hasonlókkal. A nők is a szex mellett ugyanúgy vágyhatnak családra, anyagi előrelépésre (ahhoz képest, mintha egyedül lennének), társadalmi elfogadásra és hasonlókra, amiért belemennek párkapcsolatba számukra nem igazán vonzó férfival. Arról ne is beszéljünk, hogy az átlagos vagy alatti kinézetű férfinak mennyi szexben és milyen sokáig van része egy kapcsolatban is. A legtöbb pár évnél idősebb párkapcsolatban már alig dugnak a felek.
2023. jún. 11. 13:03
Azert, mert nem volt gyerekszobajuk, nem tanultak meg tarsasagban viselkedni. A szulokrol valo levalas is problemas, mert a lazadasuk inkabb a lustasagbol fakadt, tehat a trehanysag es igenytelenseg kettosege hatarozta meg, nem pedig az onallo eletre valo alkalmassaga. Naluk az erzelmi sik abban merul ki, hogy sirnak, ha bantjak oket. Ennyi. Empatianak nyoma sincs, onzo, enkozpontu vilagkepuk van, amivel a vilagban is nehezen ervenyesulnek. Magas foku az irigyseg is bennuk, ezert nem is erdekli oket mas, mint a legfelso polcra kerules, mindezt persze erofeszites nelkul. Naluk jellemzo, hogy vagyont akarnak orokolni a csajozashoz, hatalmas fizetesekrol almodnak, de nem tesznek erte, noket akarnak ujraosztani, meg fellazadni, de ugy, hogy ok ki se lepnek a gyerekkori szobajuk ajtajan. Aztan pedig jon toluk a kerdes, hogy mi kell a csajozashoz? Ezeknek mindegy mit mondasz, egy komplett eletutat kene megismetelniuk, mert megbuktam emberi voltukban.
2023. jún. 11. 13:48
6 évig kaptam az elutasítást a külsőm az arcom miatt.
Most már le is tettem róla abszolút nem próbálkozok senkinél sehol
2023. jún. 11. 14:19
12. Képzeld én is rosszul szocializált vagyok, viszont eléggé jóképű, plusz magas, picit sportos. Amiket felsoroltál a szövegedben, azokból kb. minden második mondat rám is igaz a negatív dolgokat nézve.
Mégis van/voltak párkapcsolataim, szexeltem alkalmilag is elég sok nővel. Miért? Azért legfőképp, mert jól nézek ki, meg minimálisan azért el tudom magam adni a nőknek ismerkedéskor. De főleg mert jól nézek ki és ez ilyenkor elveszi a nők eszét, akiknek tetszem. Persze ilyenkor jön a buta önmentegető duma a nők részéről, hogy biztos csak buta nőknek tetszem, de nem ez a helyzet. (Ezt a nők szeretik mondani válaszként, mert ezzel hitetik el magukról, hogy ők biztos nem esnének bele hasonlóba, csak a buta nők szoktak (amilyenek ők maguk nem).) Fiatal, szép, diplomás/egyetemista csajoknak szoktam tetszeni.
2023. jún. 11. 14:23
Túl van gondolva ez a dolog. Azért nem talál mert nem megy bele ismerkedési helyzetekbe. Úgy gondolj erre mint az álláskeresésre, ott is egy csomó helyre el kell küldened a jelenkezésed, van ahonnan nem is regálnak, van ahová behívnak első, második x-ik interjúra (randira) aztán majd egyszer valahol te leszel a befutó.
Képzeld el ha munkanélküliként úgy akarnál állást találni hogy évente 1 helyre jelentkeznél, de amúgy az év 364 napján otthon ülnél és széttárt karokkal azt mondanád hogy hát kéremszépen én itt vagyok. Miért nem akar senki?
A párkeresés ugyanez.
2023. jún. 11. 14:27
Az utolsó (14:27) kommentelő jól írja. Sokan alapból nem is nagyon ismerkednek sehol sem, így nem sok esélyük van párt találni. Mellesleg férfiban is ismerek olyat, aki jól elvan egyedül is. Utazgat, bulizgat, motorozik, egyik haverom pont ilyen férfi 40 évesen. Mellesleg én is évek óta szingli pasi vagyok, de túl nagy hátrányát nem érzem ennek. Főleg, hogy nem akarok se feleséget, se utódot. Egyszerűen különösebben nem érdekel ez a társadalmi elvárás. Párkapcsolati tapasztalataim szerencsére vannak, de ennek ellenére nem mennék bele 35 évesen akármilyen kapcsolatba, csak azért hogy megint legyen barátnőm. Arról nem is beszélve, hogy én egy párkapcsolatban nem nagyon bírom azt, ha a barátnőm mindig a nyakamon lóg 0-24-ben, tehát azt sem ha mindig közös programokat kell szervezni. Nekem kell én idő is, mikor elmegyek egyedül bringázni, esetleg sétálni, vagy néha 1-2 jó baráttal elmegyek beszélgetni és szolidan sörözni.
2023. jún. 11. 15:19
Van egy alapbetegségem, így nem kellek senkinek sem.
2023. jún. 11. 20:06
A fő okok, hogy külsőre a saját szintemnél vonzóbb nők tetszenek, és hogy a szociális skilljeim pedig egy vakondéval állnak egy szinten.
2023. nov. 24. 23:05
Kapcsolódó kérdések: