Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az "gáz" ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az "gáz" ha egy férfinek nagyobb mellizma van, mint egy nőnek?

Figyelt kérdés

2023. jún. 9. 22:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
Ajmár, igen, itt minden faszi gyógyszert szed és egyik sem képes lefogyni vagy izmot felszedni, kifogáshegyek bszki.
2023. jún. 9. 23:30
 12/19 anonim ***** válasza:
49%

ismertem ilyen párt, gyúrós csávókámnak nagyobb volt a mellizma, mint amennyi melle volt a (szintén elég sportos) nőjének

hát elég furcsa látványt nyújtottak, de ő dolguk volt

2023. jún. 10. 01:10
 13/19 anonim ***** válasza:
28%
Gaz
2023. jún. 10. 03:24
 14/19 anonim ***** válasza:
70%
Én még azt is beismerem, hogy az sem érdekel, ha gyógyszertől van. Nem fogok ettől kevésbé undorodni.
2023. jún. 10. 04:11
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
Ha mell IZOM akkor szerintem rohadt vonzó de ha zsírról beszélünk háát.. :(
2023. jún. 10. 08:22
 16/19 anonim ***** válasza:
43%
A háj gáz, bárhol van.
2023. jún. 10. 08:58
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Már a Norbi is megmondta.

A férfiaknak a csimpájnz csöcs, és a hordó has, az borzasztó.

Sokan bántották ezért, pedig igaza van.

Hogy néz ki egy férfi lógós csöcsökkel.

No meg a dinnye "tolvajok"

Sok férfi úgy lopja a dinnyét a nyáron, hogy egészbe lenyeli.

Na persze ha így haladunk, hogy a magyar lakosság 80%-a elhízott, akkor elkezdődik majd a férfi melltartók gyártása.

2023. jún. 10. 11:17
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha a mellIZOM nagyobb a pasinak, mint a nőnek, az teljesen normális, hiszen a nők nem tudnak hatalmas mellizmot építeni (vagy csak nagyon nehezen, szteroidokkal, de természetes látványt ez nem fog nyújtani).

A sportos pasiknál abszolút természetes az, hogy nagy mellizmokkal rendelkeznek, nem értem, miért lenne ez gáz... Hülye a kérdés.

2023. jún. 10. 11:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Meg van olyan akinek olyan melle van mint a lanynak, mert hormonzavarban szenvedett. Ugy hivjak, hogy gynecomastia
2023. jún. 10. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!