Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon miért szokott rendszeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért szokott rendszeresen nézegetni a kolléganőm, ha ő egyértelműen jobb nőben, mint én férfiban?

Figyelt kérdés
Szerintem lehet, hogy csak szimpatikus vagyok neki, de szívesen veszem az ötleteket.
2023. jún. 6. 13:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

Ez aztán a férfias kérdés! Legalább beszélgess vele te farok ha már rámozdulni nem mersz!

Én egy edzőcsajsziról gondoltam többet mint ami, régen... Mint utóbb kiderült csak azért bámult hogy én mit bámulok ne bámuljam már, vegyem már észre magam!😂😂😂😂😂

(Legalábbis ezt mondta)

Nők b+... de az a vicces hogy azóta is, ha éppen nem beszélgetünk(közvetlen, jó haveri viszonyban vagyunk) hanem távolról látom dolgozni, mindig rám-rám pillant ha én ránézek akkor meg olyan csajosan, szégyellősen elpirul és elpilláz😂😂😂😂😂

De már ezt fel sem veszem csak jót mosolygok rajta!

2023. jún. 6. 14:51
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Lehet hogy kinézetre full átlag vagy de lehet hogy mondjuk a farkad jól láthatóan alig fér el a nadrágodban,ő ezt kiszúrta mert mindig kiszúrják és már be is indult a fantáziája hogy mit csinálna vele,hogyan $zopná le,stb..
2023. jún. 6. 15:36
 13/16 anonim ***** válasza:
A ránézés semmit nem jelent, nulla dolog. Ha viszont hosszasabb nézegetésről van szó, amit inkább bámulásnak nevezünk, az már jelenthet valami mögöttes dolgot. Nos, rádnéz vagy bámul inkább?
2023. jún. 6. 15:43
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
12. A nők a legkevésbé szopni a nagy farkakat szeretik, csak mondom...
2023. jún. 6. 15:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Van egy nagyon helyes munkatársnőm: tudom nem lehet köztünk semmi, de emberszámba vesz, és viccelődik, játszik, beszélget velem.

Volt egy másik, aki fiatalabb volt, mint én: alapvetően bejtt volna, de tűz-víz voltunk, így én taszítottam magamtól.

Szumma:

Nem kell nagyon belegondolni ezen dolgokba nagyon semmit sem, egyszerűen csak ők így kezelik az emberi kapcsolatokat: van, aki közelebb enged magához, lehet vele érintkezni (kézfogás, vállra helyezett kézí, stb.), de tényleg semmi egyéb.

2023. jún. 6. 17:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen, aki figyelt, meg más teljesen egyértelmű gesztusokat tett, de amikor léptem, akkor egyrészt kiderült hogy csak nézeget (mással is ezt csinálja), meg annyira flegma volt, meg pökhendi, hogy én voltam vele úgy, hogy köszi inkább nem... nem szeretném ezt sem hallgatni, sem egy ilyennek megfelelni.

Volt viszont olyan aki lépett is, bejelölt, beszélgettünk is, tehát lehetett volna valami.

Én is sokszor kezdeményezem, de nem látom sok nőben azt, amire azt mondanám, hogy vele szívesen leélnék egy életet. És legtöbbször a stílusuk miatt: manipuláció, elfogadás és tisztelet hiánya, szekáló erőszakos stílus, folyton nyugtalan az élete miatt és a másikat is cseszteti, stb. Úgyhogy hiába van bármilyen szimpátia, én azt nézem, hogy mennyire tudunk együtt élni, mert nem mindegy kire bízza magát az ember. Ezért is gondolom, hogy a vonzalom, a flört, meg ezek még semmik... kicsit még meg is babonázza az embert, ezért kell azt a pár nyers kérdést is tisztázni egy ismerkedés elején, mert ha csak a vonzódás miatt jössz össze vkivel, ha az elmúlik, akkor szokott kiderülni, hogy nem állhatjátok ki egymást, mert tök mások vagytok.

Ezt azért írtam így le, mert ezek a vonzódás-dolgoknak nincs szerintem értelme nagy jelentőséget tulajdonítani... estem már sokszor pofára ezzel több szempontból is.

2023. jún. 6. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!