Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg igaz lehet, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz lehet, hogy a párom így lát engem?

Figyelt kérdés

Van rajtam vagy 10 kg plusz, nem előnyös. A párom fiatalabb pár évvel, igazán jóképű. Szinte minden nap elmondja, milyen gyönyörű vagyok, és a viselkedésével is mutatja, hogy rajong értem. Nagyon jó a kapcsolatunk, jól érezzük magunkat együtt, de látom, hogy teljesen átlagos vagyok és fogynom kell.

Ő tényleg így lát engem?

2023. jún. 3. 13:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%

"látom, hogy teljesen átlagos vagyok és fogynom kell.

Ő tényleg így lát engem?"

Ezeket mind honnan szedted? Miért nem tudsz boldog lenni, ha szeretnek?

2023. jún. 3. 13:43
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak te tudod, mennyire őszinte ember. Viszont ha őszinte, akkor a felszedett kilók miatti aggodalom belülről fakad, ilyen esetben érdemes kezdened valamit magaddal, hogy jobban érezd magad a bőrödben.
2023. jún. 3. 13:44
 3/13 anonim ***** válasza:
31%
Lehet, de inkább fogyj le, csak azért mert ő vak, a valóság még valóság
2023. jún. 3. 13:44
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Te látod így magadat.
2023. jún. 3. 13:49
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

Bocsánat, no offense, de b+, tipik' női logika:

Nem az zavarja, hogy van rajta 10+ kiló, hanem hogy a PÁRJA BIZTOS HOGYAN LÁTJA.

1. Ha kíváncsi vagy, kérdezz rá, de amúgy a férfiaknak is van szemük, tehát észreveszik, ha híztál.

2. Ha zavarnak a kilók, fogyjál lefele.

Oszt' ilyen egyszerű.

2023. jún. 3. 13:52
 6/13 anonim ***** válasza:
97%
Valószínűleg igen. Attól, hogy valakin van 10kg plusz még lehet szép és szexi. Főleg, ha a személyisége is mellé jó.
2023. jún. 3. 13:52
 7/13 anonim ***** válasza:
37%

A pasik minden 2.nőt szépnek látnak. Nekem aztán mindegy lenne minek lát x mikor yzv meg máshogy lát.

Ha nem tetszik vmi el lehet menni jön az akkor, akinek tetszem.

2023. jún. 3. 14:07
 8/13 anonim ***** válasza:
93%
Nem mondogatna, ha nem igy lenne :) az ember altalaban rosszabbul latja, rosszabbul iteli meg magat, mint ami valojaban van. Neki valoszinuleg tetszik, ahogy ez a plusz 10 kg eloszlik rajtad, biztos izgatja is. Ne aggodalmaskodj rajta. Ha te jobban erzed magad, elkezdhetsz sportolni, artani biztos nem fog.
2023. jún. 3. 14:12
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

"Miért nem tudsz boldog lenni, ha szeretnek?"

Ez egy nagyon jó kérdés, és pont ezért mondják, hogy először magadat szeresd: hogy el tudd hinni, hogy mások is képesek rá.

2023. jún. 3. 14:16
 10/13 anonim ***** válasza:
89%
Igaz lehet, nem mindenki szereti a piszkafákat.
2023. jún. 3. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!