Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen esetben fordul ez elő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esetben fordul ez elő, hogy házas pasi féltékeny a nőre, aki tetszik neki ?

Figyelt kérdés
Mennyi érzése van még a felesége iránt ebben az esetben?
2023. jún. 2. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó kérdés! Pont ma írta valaki hogy bajtársak. Igen, a feleségem felé bajtársi érzéseim vannak, de semmiképpen sem szerelem vagy ehhez hasonló. Bármikor le tudnék feküdni egy idegen nővel, sőt még tetszene is a tudat. Ha neki ez nem kell, megkapja más. Mivel mindig elutasít, ezért nem én okozok neki fájdalmat, hanem ő. Szóval csak a bajtársam, család, gyerek. Ennél viszont nem több, nem mélyebb.
2023. jún. 2. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
KB. semennyi, de miért érdekel ez téged, szerető akarsz lenni? Ha netalántán az, vagy nem, de azt hiszed elhagyja érted jobb ha tudod, hogy nem fogja. Inkább kerüld, jobban jársz.
2023. jún. 2. 15:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt már csak a megszokás, meg talán némi kötelék van, de nem az a szín tiszta erős kötelék, hogy nem tudsz a másik nélkül meglenni, mert megveszel nélküle, hanem inkább az, hogy tudja a másik, hogy issza reggel a kávét, milyen kaják a kedvencei, mikor szóljon hozzá, mikor nem, közös a ház, ott a gyerek is, túl macerás a válás, túl nehéz az élet egyedül, válás után hova megy, stb.
2023. jún. 2. 15:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván akkor, ha belahabarodik a másik nőbe, ami valljuk be, a ritkább eset...

Egyébként neki van egy jól bevált élete, ott a kényelem és a megszokás, a gyerekek, egyebek. Nagyon kevesen borítanák fel mindezt egy románc miatt.

Miattam egy illető közel húsz éves kapcsolatát akarta borítani-állítólag, először. Aztán valahogy mégis kiderült, hogy köztünk a legőszintébb összekötő kapocs csupán a szex volt. Mivel nem egy tárgynak tartom magam, így alapos veszekedések után már nem az életem része, ellenben még mindig azzal lakik, akivel heti szinten vérre menő patáliákat rendeznek otthon.

Nekem ehhez nincs gyomrom, de kinek mi, ugyebár...

2023. jún. 2. 19:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Tegnap olvastam itt egy nem is olyan régi kérdést, a feleség írta ki. A férj borított mindent, ha jól értem elválnak. Egy 35 éves nő került a képbe.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2023. jún. 3. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!