Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Viszony.hu vélemények?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszony.hu vélemények?

Figyelt kérdés
Érdeklődnék hogy van-e értelme negyvenes átlagos férfiként regisztrálni erre az oldalra. Mivel viszony.hu, én pont egy diszkrét viszonyt szeretnék egy ugyancsak házasságban élő nővel. Ezen az oldalon is ugyanaz van mint minden társkeresőn, hogy minden egyes nőre ráröppen a férfiak zöme, hogy a nagy számok alapján összejöjjön valaki? A női oldalról meg csak a legtökéletesebb külsővel rendelkező férfiak visznek minden nőt? Ha esetleg van itt olyan hölgy akinek van tapasztalata ezen a téren az megoszthatná velem, azt megköszönném. Tehát ha én mint átlagos xy írnék neki normális hangnemben, kulturáltan kommunikálnék, annak van súlya, vagy ott is csak kizárólag a lenyűgöző megjelenés ami a nyerő?

2023. jún. 1. 22:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Oké, amit leírtál az a vegytiszta laboratóriumi képlet. Ezt akkor tudnám megtenni, ha pl. egy fél évig egyedül élnék, és nem kellene napi szinten éreznem hogy nem kellek mint férfi, hogy szexuálisan észre sem vesz, hogy a szexet kerüli. Ez annyira megalázó! Persze szerinte ő nem ilyen. Életben egyszer sem közeledett, semmi de semmi a nőkre jellemző dolgot nem csinált. Mintha csak egy robotgéppel élnél együtt, olyan mint egy mikrosütő. Az sem fog feléd emberi érzéseket kommunikálni, viszont teszi a dolgát. Na ő ilyen. Viszont a válás nem opció, ennek rengeteg oka van, nem részletezem.
2023. jún. 2. 14:58
 12/15 anonim ***** válasza:

Mikor megismerted is ilyen volt? Nem közeledett? "Mikrosütő" volt?

Egyébként én ugyanabban vagyok, mint Te. Szóval ezért is merem leírni így a "világ nagy igazságait", mert én ugyanezt teszem:D Úgyhogy üdv a klubban, háborús bajtárs :)

2023. jún. 2. 16:11
 13/15 A kérdező kommentje:
Hosszú a sztori, de sosem volt az a cicázós, nőből faragták típus. Én már belefáradtam az egészbe. Ha azt látnám a korosztályomban hogy másoknál máshogy van, akkor lehet hogy bavállaltam volna a válást. Viszont cseberből-vederbe minek? Vagy szexuálisan aktív a nő és van egy jó életed vagy inaktív és akkor rotty. Semmi nem múlik egy férfin.
2023. jún. 2. 16:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia,

Én vagyok,akivel komment-beszélgettél a kérdésed alatt!

Kérdezhetek, ha nem vagyok illetlen?:)

Mióta vagytok együtt a feleségeddel? Milyen volt mikor megismerted és milyen most? Mikben változott? (szex terén is).

Milyen a munkád? Ezt azért kérdezem, hogy sok emberrel találkozol? Sok új ismerettséget tud hozni?

Jársz el otthonról közösségi helyekre? Pl sport, szórakozoás, hobbi vagy bármi miatt?

Lehet barom kérdésnek tűnnek:D De tényleg érdekelnének ezek, persze turkálni nem akarok az életedben, de szívesen beszélgetek veled erről, ha van kedved. Hátha ki tudunk hámozni vagy találni valamit:)

Aztán majd én is írok magamról pár sort, hogy tudd miért gondoltam rá, hogy beszélek veled erről:)

2023. jún. 5. 07:57
 15/15 A kérdező kommentje:
14. Oké, keress meg privátban, nem minden tartozik a nagy plénumra! :)
2023. jún. 5. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!