Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mikor mondjátok egy 40 körüli férfira, hogy vonzó számotokra, szívesen ismerkednétek vele?
Sokszor olvasni, hogy ilyen korban már az önelhanyagolás elég gyakori.
De ha nem? Gondolom, ha sportol és jó teste van, ad magára, legalább havonta fodrász, frizuraigazítás, sport, így az apatest kizárva, a vonzó arc alap.
Személyiség? Gondolom legyen megértő, romatikus, egyenrangú félként nézzen rátok.
Szóval számotokra milyen az ilyen korú férfi, akire azt mondanátok, hogy na ő igen, vele szívesen ismerkednék? Külső és belső tulajdonság egyaránt jöhet. Van valami különlegesebb igényetek?
11 most ez milyen bfsz kérdés 🤣.
Amúgy ha hiszed ha nem igen! Kitartanék! Ritka jó ember!
Csalódtam már eleget...találtam egy normális párt. Én 25 voltam, ő 30 amikor megismertem...meghalt🕊. Aztán fel is adtam a társkeresést...rengeteg a blfsz. Akivel most vagyok meg full véletlenül jött. Életem egyik legszarabb időszakban mellettem volt...akkor még barátként. Az ilyen ember ritka kincs és ha lebénulna se hagynám ott amig úgy áll hozzám ahogy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!