Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, mikor mondjátok egy 40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mikor mondjátok egy 40 körüli férfira, hogy vonzó számotokra, szívesen ismerkednétek vele?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasni, hogy ilyen korban már az önelhanyagolás elég gyakori.

De ha nem? Gondolom, ha sportol és jó teste van, ad magára, legalább havonta fodrász, frizuraigazítás, sport, így az apatest kizárva, a vonzó arc alap.

Személyiség? Gondolom legyen megértő, romatikus, egyenrangú félként nézzen rátok.

Szóval számotokra milyen az ilyen korú férfi, akire azt mondanátok, hogy na ő igen, vele szívesen ismerkednék? Külső és belső tulajdonság egyaránt jöhet. Van valami különlegesebb igényetek?

2023. jún. 1. 10:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#7 És ha lemarná a sav az arcát, akkor is kitartanál mellette?
2023. jún. 1. 19:46
 12/15 anonim ***** válasza:
33%
Hulladek nok valaszait hallottuk. Meg jo hogy az eletben az ilyenek elkerulnek!
2023. jún. 1. 21:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Miert, 12-es, mi a jo megoldas, aruld el :-D
2023. jún. 1. 21:34
 14/15 anonim ***** válasza:

11 most ez milyen bfsz kérdés 🤣.

Amúgy ha hiszed ha nem igen! Kitartanék! Ritka jó ember!

Csalódtam már eleget...találtam egy normális párt. Én 25 voltam, ő 30 amikor megismertem...meghalt🕊. Aztán fel is adtam a társkeresést...rengeteg a blfsz. Akivel most vagyok meg full véletlenül jött. Életem egyik legszarabb időszakban mellettem volt...akkor még barátként. Az ilyen ember ritka kincs és ha lebénulna se hagynám ott amig úgy áll hozzám ahogy kell.

2023. jún. 1. 23:54
 15/15 anonim ***** válasza:
#14 Nem balfasz kérdés. Egyik osztálytársam fiatalon autóbalesetet szenvedett, de túlélte! Ennyi erővel eltorzulhat az arca, leszakadhatna a karja, lába, eltörhetne a gerince, magatehetetlenné válna. Olyankor mi van? Akkor is tart a szerelem? How Deep Is Your Love? (Bee Gees)
2023. jún. 2. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!