Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez tényleg ront a helyzeten?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg ront a helyzeten?

Figyelt kérdés

Szerintetek valóban taszító az ha egy nő túl ragaszkodó?

Nem is ragaszkodásnak mondanám, hanem inkább céltudatosságnak. Amikor már nem érdekli a játszmázás, hanem tudja mit akar és mit vár el és mi mindent tud nyújtani, s ezt közli is a férfivel.

Manapság ez miért bűn? Miért riadnak vissza ettől a férfiak? Hiszen egy igazi érett nőnek, nem egy kisfiúra van szüksége, hanem egy határozott erős jellemű férfira.

Már másodszor járok úgy, hogy Kijelentem az ismerkedés elején, hogy én nem leszek senki noteszében egy stigula. Hogy mire vágyom, s mi az élet célom terveim......

2023. máj. 31. 17:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mondjuk engem a játszmázás az, ami kifejezetten irritálni tud.

Bár az is igaz, hogy az ilyen magukat felettébb céltudatos, és komolynak gondoló, de valójában csak merev és követelőző nők sem jönnek be.

Az meg egyénfüggő, hogy kinek milyen mértékű ragaszkodás esik jól. Engem egyáltalán nem zavar, már ha tényleg ragaszkodásról, és nem bizalmatlankodásról, meg irányítgatásról van szó. Mert sokan keverik ezeket.

2023. jún. 1. 12:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a tinderre kene mindent kiirnod és bizz abban h aki jobbra huz az elis olvassa.

Nyilvan mar benne vagy egy korban, es meg van a szint h mi ala mar nem mesz, hanem inkabb a jovokeoedet epitened, es ehez az meg az meg az kell..

Celtudatos vagy, ami jo. De igen a pasik keson ernek, vagy soha 😅 szval ha leszogezed az elso talalka utan h te mit akarsz, es hogyan erheted el elhiszem h megilyednek.

Lehet hogy a szavaidon kell kivsit valtoztatni, vagy keresd a tokeletest.

2023. jún. 1. 13:41
 13/14 anonim ***** válasza:

""Kijelentem az ismerkedés elején, hogy én nem leszek senki noteszében egy stigula. ""

És mit vársz? Hogy erre azt mondja a pasi, hogy "ja, pedig azt hittem. Akkor megyek is."?

Bőven elég annyit mondani, hogy komoly kapcsolatot keresel.

2023. jún. 1. 13:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem értem mire érted hogy elriad valaki elmondod te mit akarsz ez vagy tetszik neki vagy tiszteletben tartja hogy nem ugyanazt keresitek de az is lehet hogy szimplán ahogy előadod ezt az ami egy red flag a srácoknak mert én hasonlót mikot hallottam nőtől mellé jött a azért nem lesz strigula mert már amúgy a fél falu átment rajta de most rajtam éli ki a múltbéli sérelmeit szóval ja sokat számít hogy mondod el nekik és milyen kontextusban
2023. jún. 3. 03:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!