Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letilott messengeren de beszelni akarok vele. Ha bejelolom erteni fogja, hogy nyitok fele?
Nagyon csunya dolgot tett, nem mert aztan beszelni velem. Letiltott. Tudom hogy szegyelli magat.
Viszont azota eltelt egy kis ido, bennem mar nincs harag, csak fajdalom hogy nem beszelunk. Beszelni szeretnek vele ujra. Letiltott messengeren. Tudom, hogy o soha nem keresne azok utan amit tett. Csalodott magaban. Es azt hiszi, mindent elrontott, amikor megtette en is ezt hittem, de megtudnek neki bocsatani mar.
Ha ismerosnek jelolom, erteni fogja vajon, hogy nem haragszom mar es beszelni szeretnek vele?
Nagyon fontos nekem o, miota ismerem azota tudom, hogy mi az a szeretet egy ember irant..
Nem szeretnem hogy egy hiba miatt, vesszen el az, ami kettonk kozott volt. Akkor is kuzdeni szeretnek ertunk, ha en vagyok a no..kockaztatok csak ujra beszeljunk..
A személyiségétől, egyéniségétől függ, hogy mit ért, mit nem ért, mit érez.
Miert ragaszkodsz egy olyan alakhoz, aki ártott neked?
Nem akar veled kapcsolatot tartani.
Lehet, hogy túlzott feltételezéseid vannak az intelligenciáját illetően.
Benned viszont nem túl erős az önérzet, tartás, önbecsülés, hogy még te mászol utána.
Szinte biztos, hogy ő nem úgy érez, mint te. Azért vétett ellened, az az igazi jelleme.
Nincs rád szüksége.
Letilt, mert olyan szemét, hogy nem kíváncsi a számonkérésedre, hogy neki magyarázkodnia kelljen azért, amit ellened elkövetett, ezért lepattintott.
Nem érdekli, hogy mi a véleményed. Nem tart igény a megbocsátásodra.
Ha jelölöd, megalázod magad, ő meg röhögve tesz rád magasról.
Ezzel a hozzáállásoddal vonzani fogod a pofátlan és bántalmazó alakokat.
Te az után sóvárogsz, amiről úgy érzed, hogy jó volt, szép volt. De a jelek szerint ő nem azt érezte, amit te.
Kuka.
Önérzet. Önbecsülés. Tartás.
„Csalodott magaban. Es azt hiszi, mindent elrontott…” „Tudom hogy szegyelli magat.”
Tételezzük fel, hogy így van! Felnőtt ember veszi a bátorságot, és megpróbálja rendbe hozni! Aki ül a babérjain, az gyáva, szar alak! Nehogy már mássz utána, mikor állításod szerint gáz dolgot csinált, letiltott, és le vagy tiltva azóta is!
Ha bejelölöd, valószínűleg érteni fogja, de nem ismerjük a konkrét szitut, róla sem tudunk semmit, így megjósolni se lehet, reagálna-e rá, de nagyon nem jó ötlet szerintem ez a kapcsolatfelvételes próbálkozás...
Tiltott!
Nem érdekled!
Zárd le ezt a témát!
#5-nek teljesen igaza van.
Ne áltasd magad, lépj tovább! Nem érdekled.
Tiltas is valasz.
Felesleges agyalni rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!