Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a párkapcsolatban élők pozitív véleménnyel vannak a szingliségről, a reménytelen várakozásról?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy jobb várni, meg reménykedni, hogy majd lesz valakim, és nem baj, hogy nincsen x évig. Mondják ezt párkapcsolatban élő emberek, akik lába előtt ott a világ: pasik/csajok tömkelege, barmikor kiléphetnek egy kapcsolatból egy másikba, másnak meg válogatási lehetősége sincs, össze kell jönni az első jöttmenttel, arra nagyon vigyázni, hogy mit mondasz, mit írsz, hogyan viselkedsz, mert elcsesszinted, és megint talonban leszel.
2023. máj. 30. 06:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

9

Ez is fura, mert sose éreztem úgy, hogy ki akarnak használni. Lehet, hogy azért, mert vidéken nőttem fel és huszonéves koromig ott is éltem. Nem is volt szexkapcsolatom, nekem kicsit idegen is, amiket írnak sokan, hogy így-úgy kihasználták őket. Nem volt ilyen élményem, pedig 30 is elmúltam már.

2023. máj. 30. 09:23
 12/14 A kérdező kommentje:

#7 akkor mit csináljak? Ismerkedek, de nem jön össze. Instagram, facebook, barátok által, rokonok által megismert embereknél, de semmi. Nem tudom, hogy hol lehet a hiba. Nem a szép fiukhoz megyek oda, mert tudom, hogy az időt se tőlem kérdeznék meg, ha nem lenne muszáj.

#8 jó és hány éves voltál és hány évig vártál? Lassan a 25höz közeledve már elég gáz, hogy nincs nemi életem, nem kellek senkinek, és ezért volt már, hogy offoltak is. Ahhoz meg nem vagyok elég vagány, hogy csak úgy lefeküdjek valakivel, kapcsolatban képzelem ezt el.

#9 na de jó, örülj neki! Ezzel most sokat segítettél.

2023. máj. 30. 09:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Saját példából kiindulva a kollégák irigyelnek engem mert nekem van pénzem, nekik kb soha nincsen.

Mert vagy a párjuk vagy a gyerek elviszi azt.

Sokkal több időm és energiám van, mint nekik.

Csak az a gondom, hogy a saját pénzemet, hogy költsem magamra.

És ez halálom napjáig igy is fog maradni.

Rájuk nem lehet azt mondani, hogy a bölcs ember a más példáján tanul.

Nos én tanultam rajtuk (is).

Ha szereted váltogatni a szexpartnereidet, szereted magadra költeni a pénzt.

Szeretsz utazni. Akkor válaszd ezt.

Ha szeretnél pénztelenül 0 idővel energiával rendelkező ember lenni akkor élj úgy, mint a munkatársaim.

Irigylik a ….-t ö csinálja jól. Hát köszönöm a megerősítést. Majd gondolok rájuk Zürich-böl (is).

2023. máj. 30. 18:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdező ugyanezen megyek keresztül, mondjuk én igyekszem fejleszteni magam.

Most randizgatok valakivel, de még ha el is veszi a szüzességem, nem ő lesz az az igazi, nagy ő, nagyon más elképzeléseim voltak eddig róla. Persze sajnos az a helyzet, hogy csak olyannal lehet lenni, aki hajlandó felvenni a szekerére. Úgyhogy most fel kell ülni a szekérre, mert nem leszek örökké fiatal.

27/N

2023. máj. 30. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!