Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tart egyenrangú félnek a kapcsolatunkban?
Ezt többször is éreztette már velem a barátom, sőt még mondta is, hogy ne vergődjek a kapcsolatban, vagy ne is nyilvánítsam ki a nemtetszésem valamivel kapcsolatban, mert hogy ő sokkal okosabb mint én, és ő mindenhez ért, én ne okoskodjak neki.
Szerinte én még egy háztartást sem tudnék elvezetni, ha együtt laknánk sem. Mikor itt volt nálunk is leszólított azért, mert egy bizonyos dolgot evés közben nem találtam neki fel, mondta, hogy jó feledékeny vagyok.
"Szerinte én még egy háztartást sem tudnék elvezetni, ha együtt laknánk sem. Mikor itt volt nálunk is leszólított azért, mert egy bizonyos dolgot evés közben nem találtam neki fel,"
Hihetetlen micsoda szolgalelkű nők vannak :D
Ilyen megszolalás után az én barátom két leszakított herével a kezében takarodott volna el.
Mert nem vagy egyenrangú vele és mással se lennél. Buta vagy a végtelenségig, hagyod, hogy ócsároljon, hagyod, hogy degradáljon ki tudja mióta már. Míg más nő páros lábbal rúgná ki!
Ahelyett ide jössz picsogni ki tudja mióta (hetek óta amióta én itt vagyok) és azt várod, hogy azt írják az emberek, hogy szeret, tisztel téged. De nem szerethet, becsülhet téged mert TE SEM SZERETED, BECSÜLÖD ÖNMAGAD!
Miért várod el akkor tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!