Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek volt már külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek volt már külföldi pasija, nektek is feltűnt ez a magyar férfiakkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Utolsó 2 párom külföldi volt, azóta magyarokkal ismerkedtem, de egyikkel se találtam a közös hangot.

Amik feltűntek: unalmasok, poénkodásra szinte képtelenek, karótnyeltek, életuntak. Amelyik nem, az meg csak a nagyon rossz külsejét próbálja poénkodással kompenzálni.

Bókolási képesség nulla. A külföldi pasijaim rengeteget bókoltak, sokszor mondták, hogy gyönyörű/szép/szexi/okos/vicces vagyok, a magyaroktól inkább csak kritika telik ki, kedves szó mintha fizikai fájdalmat okozna nekik.

És mintha azt várnák, hogy a nő nyomuljon rájuk. Volt nem egy olyan, aki napokig nem írt az x. randi után, majd sértődötten közölte, hogy mi az, hogy én nem keresem. Mondom férfi vagy, nem? Komolyan arra vársz, hogy én keresselek? Jóhogynem majd megdugni is nekem kell. Érdekes módon a külföldi barátaimmal sosem volt ilyen gond, szinte mindig ők kerestek, ha nem, akkor írtam én, de ez ritkán fordult elő. Sosem várták, hogy nekem kelljen nyomulni.

Nektek mik a tapasztalataitok?

2023. máj. 23. 11:58
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
79%

#30 De nem is kötelező minden egybites ökörnek kérdést kiírnia... ha meg már megtetted, akkor viseld a következményeit. Tudod, ez még külföldön is így van. :D

Egyébként én is, meg kb. minden haverom olyan, mint amit leírtál és mindannyian 5-10 éves kapcsolatokban, házasságokban vagyunk, néhol már gyerek is van, a párjaink pedig boldogok.

Ha te csak gyökér magyar pasikat találsz, akkor veled van a gond... szerintem a külföldiek se jobbak, maximum szebben hazudnak, hogy meg tudjanak dönteni. :D

2023. máj. 23. 13:17
 32/40 anonim ***** válasza:
78%
Én többé szóba nem állnèk magyar pasival.
2023. máj. 23. 13:18
 33/40 anonim ***** válasza:
50%
Ezt valami külföldi fórumon beszéld ki aki szintén gyűlöli a hazáját és az őt körülvevő embereket. Az ilyen liberális művészlelkek nem fognak hiányozni a gdpből. 🙋‍♂️
2023. máj. 23. 13:19
 34/40 anonim ***** válasza:
62%

De igenis provokálni , és vitatkozni akarsz, látszik a válaszaidból, hogy degradálni akarod a magyar férfiakat. Lehet , hogy magadban kellene keresned a hibákat először. Lehet , hogy a csipkelődő, visszaszólogató stílusod miatt nem írtak rád vissza. Egyébként a magyar férfiak humorérzéke, világhírű. És nem maradnak el az udvarlás terén sem, más nemzetiségű férfiaktól.

Lehet a balkáni stílusú udvarlást való neked , ott van jó sok bókolás az elején , és nem kell sokat várnod , hogy a lényegre térjenek.:)

"Olyan NŐKTŐL várok választ, akik voltak már vegyesen külföldivel, magyarral."

Ez briliáns, "vegyesen külföldivel, magyarral." sokat elárul rólad.

2023. máj. 23. 13:21
 35/40 A kérdező kommentje:
Hát, igazából egy pár normális választól eltekintve, ez a kommentszekció pont azt a szintet hozza, amiért sok külföldre költözött magyar kerüli a többi magyart🤣Na mindegy, én választ kaptam a kérdésemre, minden jót mindenkinek👋🏼
2023. máj. 23. 13:27
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Mi is köszönjük , hogy válaszolhattunk, az egyértelműen provokáló kérdésedre. Sok sikert külföldön a pasizáshoz $$😍🥰€€. Remélem hamarosan rátalálsz külföldön életed férfijára/férfiaira. Szurkolok neked.
2023. máj. 23. 13:41
 37/40 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, te leszel az a nagyon tipikus eset, aki 1-2 év külföldi lét után annyira nagyra van magával, hogy mű akcentussal fogja játszani azt hogy "jaj már úgy elfelejtettem mátyárúl". Gáz és nevetséges. Köszönjük a provokációdat.
2023. máj. 23. 13:46
 38/40 anonim ***** válasza:
87%

Na pl a liberálisozó idióta tökéletesen mutatja a magyar hozzáállást. Aki normális, az meg túl beszari ahhoz, hogy felszólaljon az agresszívak ellen, tehát ugyanott van.

Mondjuk szerintem ez nem az emberek hibája, hanem a környezeté. Most is mi megy itthon? Hülyére vagyunk nézve, és ahelyett, hogy mindenki tiltakozna, egymást utáljuk.

2023. máj. 23. 13:59
 39/40 anonim ***** válasza:
50%
En magyarral nem voltam, mert eveken at nem jott semmilyen, de semmilyen vonzalom. Amint megtetszett egy fiu, ferfi, kiderult, nemet turista, lengyelek a szulei, stb. Azota is ugy erzem, mint ahogy a sajat nememmel sem tudnek kezdeni, nekem egyszer se jott be magyar ferfi.
2023. máj. 23. 14:42
 40/40 anonim ***** válasza:
74%
2 külföldi hapsiról van szó? Ez a reprezentatív bezzeg példa? Amúgy én sose tudtam hova tenni mikor ex a követendő példa, hisz vége lett valami miatt(kivétel persze ha úgy lett vége mint a Titanic című filmben)
2023. máj. 23. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!