Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is jobb lesz így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is jobb lesz így?

Figyelt kérdés
Néha a barátaimmal elszoktam mennu bulizni,és nem régen megismerkedtem ott egy küldföldi fiúval,bonyolult dolog de a lényeg annyi hogy még akkor legelőször megtalát a facen bejelölt majd írt egy darabig. Időközönként,amit most sem értek hogy miért úgy,igazából nem nagyon értettük egymást mondjuk azzal nem is lett volna gond mert egy idő után szerintem az is ment volna. De most a legutóbbi bulin újra megjelent mikor én már túlléptem ezen,a helyzet az hogy most megint felemésztett bennem mindent,és nem tudtam ott akkor hogy mi legyen ezért a barátaim ott akkor elkaroltak tőle. Ő meg bemutatott majd haza ment. Meg ugye nem is értette mi volt. Azóta viszont tényleg se kép se hang,nem írt,keresett fel hogy beszeljük át. De ott akkor mondtam neki hogy akkor talalkozzunk máskor ne akkor mikor a barátaim is ott vannak,es ilyenkor mindig azzal jön hogy nem jó mert vizsgái vannak. Szóval én tényleg nem értem mostmár ezt az egészet. A probléma az ezzek leginkább hogy a barátaim arra helyre szeretnek járni,énis amíg ő fel nem bukkant. Mert ez tuti hogy ott lesz legközelebb is. Szóval akkor nem tudom mi lesz.
2023. máj. 22. 13:05
 1/2 A kérdező kommentje:
Bocsi néhány hibákért.
2023. máj. 22. 13:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Írd le neki ezt őszintén, nem mertem lépni nem tudtad hogyan próbáljátok meg vagy ne együtt, de ne legyen ciki hogy egy helyre jártok. Hidd el ha bátran elmondod az érzéseid és őszinte vagy sokkal könnyebb lesz utána
2023. máj. 26. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!