Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak tényleg csak szexet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg csak szexet akarnak?

Figyelt kérdés

Társkeresőn a férfiak tényleg csak szexet akarnak?

Mert én mindig csak olyanokba botlok akik igen és én már úgy gondolom én vagyok az akivel nem stimmel valami, hogy az ilyen férfiakat vonzom.

Aki rám írt eddig mindig vissza írtam de két mondat után jött a küldj képet vagy elmondta az első randinak úgy indul tuti szex lesz lerendezhetjük a kocsiban.

Nem vagyok top 10-es nő.

Vörös a hajam, barna a szemem, kissé telt, nagy mell , széles csípő ,nagy fenék egyszóval nem egy modell alkat.

Nem tudom esetleg van olyan társkereső ahol érdemes próbálkozni?

Most is tetszik egy srác de bevallom nem merek neki írni mert félek vele is ugyanoda jutok mint az előzőekkel.

Nem privát ismerkedési szándékokat várok, inkább tanácsokat miben változtassak esetleg, hogy ne ezeket a férfiakat vonzam. Egyébként tisztelet a kivételnek, tudom vannak normálisak is.

( Nem csak neten ismerkedem)

28N

2023. máj. 21. 18:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%

Egyáltalán nem. Én végig tudtam, hogy nem csak szexre kellek, de mióta a párom könyörgött, hogy ne csak szexeljünk (vizsgaidőszak, nem volt időm több órás programokra), azóta biztosan tudom ezt.

Ekkor 20 éves voltam.

2023. máj. 21. 19:00
 12/25 anonim ***** válasza:
88%

A férfiak többsége csak szexet akar nemcsak társkeresőn hanem bárhol. Aztán egyszer szerelmesek lesznek és ha kölcsönös az érzés, akkor együtt vannak a partnereikkel (nem tudom meddig, de hát ők se :D).

Olyannal kell ismerkedni, aki nem a szexxel jön elő azonnal, vagy ha később tér rá, akkor előtte résen vagy és persze nem zúgsz bele fej nélkül.

Amit könnyű leírni, vagy mondani, de bizony ész nélkül nem kéne senkinek bármibe is belemenni.

2023. máj. 21. 19:01
 13/25 anonim válasza:
20%

"Nem vagyok top 10-es nő"

"Vörös a hajam, barna a szemem, kissé telt, nagy mell , széles csípő ,nagy fenék"... Ez a 2 mondat nem fér össze. Egyébként mi férfiak 95%ban ilyenek vagyunk, még ha első beszélgetésnél ezt nem is tudod. Hiányzó 5% nem a puncit szereti.😂

2023. máj. 21. 19:02
 14/25 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem a szex nem "csak" szex, ott kezdodik. Oke, no vagyok, de en akarok szexet, es olyankor nem gondolom, hogy valami degradalo tortenik.
2023. máj. 21. 19:13
 15/25 anonim ***** válasza:
82%
Nem , nekem több kellene csak nem àllnak velem szóba a nők. Lehet ronda vagyok
2023. máj. 21. 19:13
 16/25 A kérdező kommentje:

15

Szerintem félre értettél valamit...

Nem a szexel van bajom inkább azzal, hogy azonnal ezzel kezdenek. Nekem az degradáló, hogy míg én tök normális vagyok velük alpári stílusban közlik, megdugnálak a kocsimban...

De mondom biztos velem van a baj...

2023. máj. 21. 19:16
 17/25 anonim ***** válasza:
89%
Az van, hogy van akinek szent dolog a szex, van akinek meg mindennapi szükséglet. Tippelj ki akar a kocsiban szexelni? Lehet szendvicset enni a kocsiban? Lehet pisilni a templomban? Ez a különbség.
2023. máj. 21. 19:20
 18/25 anonim ***** válasza:
51%
Volt nekem is egy ilyen időszakom, mikor csak ilyeneket vonzottam be. Ott valami volt az én kommunikációmban, ami miatt ez történt, de pár hónappal később egy új regisztrációnál meg csak normális, komoly kapcsolatot keresőkkel találkoztam. Mondjuk a 2 között annyi történt, hogy időközben lett egy szexkapcsolatom, tehát virított rólam, hogy nem vagyok kiéhezve. Bármennyire is szarul hangzik, a férfiak szinte hétre pontosan meg tudják mondani, hogy mikor voltál utoljára pasival. Ha érzik, hogy nem olyan rég, akkor nem is erőltetik ezt az első randis szex témát, mert tudják, hogy nem vagy annyira kiéhezve,hogy egyáltalán el is gondolkodj rajta.
2023. máj. 21. 20:05
 19/25 anonim ***** válasza:
74%
Egyáltalán nem mindegyik csak azt. Mi társkeresőn ismerkedtünk és házasság lett belőle. Eleve az elején tudtuk, hogy mindketten főképp párkapcsolatot akarunk, ha passzolunk. Igaz, a párom az elején rátért a szexre, és én nem bántam, mert nagy volt a vonzalom.
2023. máj. 21. 20:37
 20/25 anonim ***** válasza:
87%
Én például társkeresőn közöltem, hogy olyan nőt keresek, akivel hosszútávon fel lehet építeni egy szebb és jobb jövőt, és nemérdekel egyéjszakás illetve rövid kapcsolat. Nincs semmi bajom az olyan férfiakkal, akik egyéjszakásra vágynak, csak az nem én vagyok. Természetesen 1 normális nőt nem tudtam kifogni, akivel összejött volna bármihosszútávon... A képküldés meg alap, de normális keretek között, nem pedig farok- illetve punciképküldés ezerrel.
2023. máj. 21. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!