Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jöttetek össze már olyannal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jöttetek össze már olyannal aki nem az eseted vagy nem is tetszett annyira?

Figyelt kérdés
Most van egy lány akivel nagyon jóba vagyok és szerintem egy idő után lenne is köztünk valami. Teljesen más akikkel eddig jártam. A teste nagyon tetszik viszont az arca annyira nem. Viszont belsőleg totál olyan mint én, és ez is fogott meg igazából. Még sose volt olyan barátnőm akivel ennyire egyformák lennénk és kíváncsi lennék mi sülne ki belőle csak félek hogy egy idő után zavarna, hogy ennyire nem tetszik az arca. Mondjuk nem csúnya csak nekem eddig ilyen kis golyó fejű barátnőim voltak nagy homlokkal pocok pofával és pici orrol és füllel az a tipikus aranyos kislányos arc. Hát neki nem kislányos:D
2023. máj. 20. 19:02
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Ló nincs, szamár is jó alapon. Nem tart sokáig, ha ilyen kompromisszummal indul neki az ember.
2023. máj. 20. 19:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszik, de hasonlóak vagytok, akkor legyetek barátok,természetesen csak akkor, hogyha ő nem akar tőled többet. Ellenkező esetben búcsúzz el, ne húzd egyikőtök idejét se.
2023. máj. 20. 19:12
 3/10 anonim ***** válasza:
31%
Nagyon gáz vagy. Remélem nem áll szóba veled. Egy NEM pici orrú, pocok fejű nő 🖕
2023. máj. 20. 19:13
 4/10 A kérdező kommentje:
3. XDDD
2023. máj. 20. 19:15
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
Nem a tetszés a lényeg, hanem a vonzalom. Ha jól értem, nem vonzídsz hozzá, nincs kémia. Akkor mit akarsz?? Ez barátság. Semmi értelme komolyabbat kezdeni.
2023. máj. 20. 19:26
 6/10 anonim ***** válasza:
48%
Így nem. Ha az arca nem tetszi valakinek azt nem tudnám elfogadni.
2023. máj. 20. 20:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég ismertem meg valakit, nagyon kedves, aranyos, figyelmes, és annyira egy hullámhosszon is vagyunk, hogy bár ő sem a zsánerem arcra, mégis alig várom már, hogy több is legyen közöttünk.

Mondjuk én már középkorú vagyok, átkerültek a hangsúlyok.

2023. máj. 21. 07:29
 8/10 A kérdező kommentje:

7. Igen, nekem is ugyan ez. Már fontosabb lett számomra a belső.

De kicsit félreértitek, vonzódom hozzá mert nagyon csinos. Tehát nem taszit hogy most fuj egyaltalan nem akarok hozzá érni se. Meg az arca is szép csak nem az esetem ennyi.

2023. máj. 21. 08:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem találkozgassatok de úgy hogy egyelőre ne legyen közöttetek semmi. És esetleg ha lesznek érzelmeid irányába, érdemes megpróbálni. Anélkül hosszútávon nem működne.

Meg tudod fogalmazni mi az ami pontosan nem tetszik benne?

2023. máj. 21. 15:03
 10/10 A kérdező kommentje:

Pattanásos és picit ló feje van. Mondjuk a pattanások ellen lehet tenni és jár bőrgyógyászhoz. Meg még fiatal (17 éves). Én is pattanásos voltam akkor, de már tükör sima lett az arcom.

Igen én is így gondoltam, hogy barátok maradunk és ha már nagyon azt érzem ,hogy nekem ettől több kell akkor elmondom neki.

2023. máj. 21. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!