Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek olyan nővel aki borderlineos és gyógyszereket szed? Kockázatos lenne?
Az a helyzet, hogy pár hete megismerkedtem egy lánnyal neten és kicsit megijesztett mikor mondta azt, hogy borderlineos, de úgy voltam vele, hogy szimpatikus, sok mindenben hasonlítunk, ráadásul egy videójátékkal is játszottunk, jól éreztem magam mikor beszélgettünk, vicces is volt ezért szerettem volna találkozni vele.
Megbeszéltük a talit majd lemondta és elég későn, mert már a randihelyszín közelében voltam, mondván rosszul érzi magát, gyógyszereket is bevett (antipszichotikum) és remélte, hogy rendbe jön. Nem így történt írta, hogy sajnálja és legszívesebben szembe köpné magát ezért és jobb lenne, ha egyedül maradna. Azóta kitörölt és nem reagált a további írásomra.
Ezt elmeséltem barátomnak és mondta, hogy csak akkor menjek bele borderlineosal, hogyha kockázatot vállalok és felkészülök a legrosszabbra. Egyik válaszoló írta, hogy életveszélyes vállalkozás, hát barátom is ezt mondta, hogy egyik pillanatban tök oké lehet minden másik pillanatban kést fogna a kezébe, és nem csak magamat féltem, hanem a cicámat is.
Talán jobb, hogy nem jött össze az a tali és az egyik részem örül, de a másik részem szomorú, mert kíváncsi vagyok milyen lett volna élőben. Az az igazság, hogy régen nem beszélgettem olyan lánnyal akiben ennyi minden közös volt bennünk, ráadásul baráti társaságomat is szerette volna megismerni, és jobb volt a kedvem, mióta meghiúsult tali szarabbul vagyok. Az a baj annyi őszintétlen nő van akivel nem lehet normálisan beszélgetni, ha megnyílok kioktat, okoskodik, méreget, jön ezzel a pozitív gondolkodás bullshittel, a legtöbb nőnél nem tudok önmagam lenni, mert nem értékeli, ő értékelte és vicces is volt.
Hát nem tudom, hogy jobb lett volna az életem, hogyha taliztam volna vele és jól alakult volna vagy megkeserítette volna az életem.
Nem volt még kapcsolatom borderlineossal csak ezért kérdezem.
Olvass utána a dolognak neten találsz róla bőven jellemzest, írásokat, az biztos, hogy sok sok türelem kell hozza és energia….
Nekem egy barátnőm borderline-os és szinten gyógyszert szed. Tény, hogy kapcsolatban nem egyszerű velük az élet. Egyébként hosszú kapcsolatban van már családdal, szóval nem is lehetetlen, de nem is könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!