Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Partnerfüggőség?

Figyelt kérdés
Egész életemben úgy éreztem, hogy csak akkor êlek igazán, ha van barátnőm. Egyszerűen szeretek a másikkal törődni, ettől érzem magam boldognak. Szakítás után hónapokig nem tudok túllépni, egyedül nincs kedvem dolgokat csinálni. Barátokkal még kirándulni sem ugyanaz, mint egy szeretett barátnővel. Mit kellene tennem? Erősítenem kellene a jellemem? Van erre az egészre megoldás? Azon kívül, hogy ismerkedjek?
2023. máj. 20. 00:37
 1/5 anonim ***** válasza:
17%
Borderline, bipoláris zavar, önértékelés/önbizalmi gondol, kisebbredűség stb, stb....inkább maradjunk a partnerfüggőségnél, míg csak magadnak okozol szart vele, végülis addig is minden oké, jobb mintha elmennél egy pszichiáterhez és telebszna antidepresszánsokkal. Mondjuk egy pszichológust felkereshetnél, az nem ártana c
2023. máj. 20. 00:45
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Hasonlóan éreztem, mint te. Nem tudtam túllépni az első szerelmemen, hiányzott az érzés, nem tudtam egyedül meglenni. Ennek eredményeképp kapcsolatból kapcsolatba ugráltam, ezek borzalmasan sültek el. Azt tudom javasolni, egy darabig foglalkozz csak magaddal és a barátaiddal. Sportolj, olvass, tanulj, amit szeretsz 🙂
2023. máj. 20. 01:23
 3/5 A kérdező kommentje:

#2 sosem okoztam senkinek szart vele, ez nem is tudom hogyan jött ide...nem vagyok idióta...

#3 annak ellenére, hogy partnerrel szeretek mindent csinálni, annyira sosem voltam partnerfüggő, hogy egyik kapcsolatból a másikba ugráljak.

2023. máj. 20. 07:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Kapcsolatfüggőség, szeretet éhség. Ez gyermekkorhoz vezethető vissza. Én is ilyen voltam, ezálltal sose választottam jól.Jól éreztem magam mert feltételeim, vágyaim kielégültek, de valami hiányzott. Majd tanácsolták egy darabig legyek egyedül, foglalkozzam magammal, családommal, barátokkal, hobbizzak. Azóta rájöttem, a feltétel nélküli szeretet hiányzott, s másként gondolkodom a párkapcsolatról.
2023. máj. 20. 07:57
 5/5 A kérdező kommentje:

#4 Feltétel nélküli szeretet, amit te kapsz vagy amit te adsz?

Amúgy teljes családban nőttem fel és kaptam szeretet. Nekem nem az hiányzik, hogy valaki szeressen, persze nyilván az is, de nekem egy társ hiányzik, akivel eltölthetek minőségi időt és törődhetek vele. Ha nincs barátnőm nyilván magammal foglalkozom, ki mással foglalkoznék. Nem keserű az életem, csak szakítás után hónapokig, sokáig hiányzik az a valaki mellőlem. Nem érzem magam úgy baráti körben sosem, mint ahogy egy barátnővel. Olyankor úgy érzem magam inkább, mint aki nem találja a helyét. És sok olyan dolgot csinálok ilyenkor csak azért, hogy teljen az idő, még olyan dolgokat is, amik amúgy a hobbijaim...

2023. máj. 20. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!