Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasodó korban vagyok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasodó korban vagyok, de nem vagyok elégedett a felhozatallal. Aki nekem is kéne, az foglalt/nem kellek neki, aki elérhető, az nem kell... Én kikészülök ezektől az unalmas, a csinoska de egyszerű falusi nőktől. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az egyszerű-vel nem az eszüket jellemzem, bár nyilván sok a butácska is. Hanem inkább azt, hogy nem tartalmaznak mélységet, 2 mp alatt kiismerhetőek, mert nincs mit kiismerni, felfedezni... Egyszerűek, rövidek, mint a faeke.

Látom sok ismerősömet pózolni ilyen menyecskék mellett de inkább az egyedüllét.

2023. máj. 19. 19:18
 1/9 A kérdező kommentje:
Lehet városban kéne ismerkednem, mert szerintem itt falun több az ilyen, de egyrészt vidékre köt a pénz, másrészt városban is biztos vannak üresfejűek. Egy nő van aki nagyon lenyűgözött benne van mélység... Van mit felfedezni, nem is tudtam teljesen feltérképezni... De ő már foglalt. Nem sajnálom a vőlegényétől, az is normális fazon.
2023. máj. 19. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Te is ilyen vidéki egyszerű legénynek tűnsz, ilyesmi kijelentéssel, hogy "házasodó korban vagyok". Szerintem megfelelnének neked ezek a nők.
2023. máj. 19. 19:23
 3/9 anonim ***** válasza:
25%
Feleségnek ilyen egyszerűt szoktak választani, szerintem àllj csak be a sorba. Valamiből a rosszlányok oldalt is üzemeltetni kell.
2023. máj. 19. 19:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az milyen defekt, hogy olyan kell, akit nem ismersz?
2023. máj. 19. 20:06
 5/9 anonim ***** válasza:
63%

"Hanem inkább azt, hogy nem tartalmaznak mélységet, 2 mp alatt kiismerhetőek, mert nincs mit kiismerni, felfedezni... Egyszerűek, rövidek, mint a faeke."

Honnan szeded ezt a baromságot? Szerintem meg pont a vàrosi lànyok faeke egyszerűek. Pláza, pilla, müköröm. Vagy konkrétan mit akarsz kiismerni valakin? Hiàba mondod, egy élet is kevés valakit kiismerni még a faeke falusi lányokat is. Én vidéki lány vagyok, semmi extra nincs rajtam, 156 centi és ápolónő lassan 10 éve. Talán neked unalmas vidéki csaj vagyok. Pár hete àtmentünk egy ismerősünkhöz, hogy az illető megmutassa a legújabb légpuskáját. 15 méterről eltalàltam egy ásványvízes kupakot kétszer egymás után. A férjem csak nézett, hogy aztán az ő felesége ilyet is tud? Na ennyit a vidéki lányokról. Meg nem mondanád rólam, hogy tudok lőni.😏

2023. máj. 19. 20:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező milyen álmaid nője? 😀 Úgy érzem magasan van az a léc.. Nyilvan abban igazat adok, hogy legyen értelmes egy nő, tudjál jókat beszélgetni, nevetni, mert én is ezt elvarom egy férfitól. De ez mellébeszélés amit itt leirtal, mert a legtöbb férfi csak a külsőt nézi. Hiába okos, intelligens egy nő, ha nem Plaza cicaar észre sem veszitek. Nem egyszer látom ezt, beszélgetek egy társaságban férfiakkal, ahogy megjelenik egy Plaza forma, figyelem 100% rairanyul. Lehet buta meg faek... Mert ilyen nem egyszer volt, hogy fájdalom volt hallgatni, ha mrg szólalt, de hát a külső... Ugye ahogy mondani szokás, faq felall ész megall. 😂
2023. máj. 19. 21:40
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Engem most még egy 33 éves kissé molett nő is szétkapcsolt fb társkeresőn, pedig ő kedvelt engem, én csak azért, hogy legyen egy match-em. :D Ráírok normálisan, erre szétkapcsol... na, mondom, fasza, akkor válogass te is.
2023. máj. 19. 22:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Ilyen stílussal nem meglepő hogy nincs senkid
2023. máj. 20. 06:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Na igen, ha már meg kell válaszolni kuss van. Na milyen álmaid nője? Te kulsore Bárd Pitt vagy? 😀 Egod az egekben,akkor remélem valami 190 magas, kipattintott test, és mellé nagyon jó egzisztencia is társul..
2023. máj. 20. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!