Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nőként , hogyan lehet még illően megnézni más férfiakat?(nyilván amikor egyedül vagyok)
Figyelt kérdés
Pl ha a nő bámul egy férfit amikor meglátja akkor mire gondolhat belőle az adott férfi?2023. máj. 16. 23:49
1/14 anonim válasza:
Arra hogy bejövök neki és vajon mit szeretne...
2/14 anonim válasza:
Mi ffiak is szeretjük ha megnéznek, csak nyugodtan...
3/14 A kérdező kommentje:
És számít az arckifejezés?
2023. máj. 16. 23:52
4/14 anonim válasza:
Arra gondolok, hogy bejövök neki.
5/14 anonim válasza:
Nézni szabad. Mindegy az arckifejezés... legrosszabb esetben leszólít téged, kezdeményez nálad, te pedig kedvesen elutasítod a közeledést.
Nincs ebben semmi. Hűséget fogadtál, nem vakságod.
6/14 anonim válasza:
2# hát pl én utálom, ha azért néz engem mert tetszek neki, de nem akar megismerni.
7/14 anonim válasza:
Az itteni vélekedés szerint kocsányon lógó szemekkel is bámulhatod a párod jelenlétében is.
(Legalábbis ezt írta pár pasi, hogy miért ne bámulja bármikor a nőket. Nyilván fordítva sem zavarja őket)
8/14 anonim válasza:
Illően megnézni? Az mi? Nézed vagy nem nézed. Két lehetőség van.
9/14 anonim válasza:
Nekem jól szokott esni. Nem vagyok szégyenlős.
10/14 anonim válasza:
Én láttam már olyat, hogy egy gyerekes anya nézett egy pasit aztán a pasi köpött egyet a földre a nő után hogy ilyen nő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!