Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szedjem fel ezt a csajt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjem fel ezt a csajt?

Figyelt kérdés
Akivel nagyon ritkán futok össze és nem igazán reagál semmire be jelöltem nem igazolt vissza be követtem nem engedélyezte írni még nem írtam neki meg így hogy vissza se jelölt nem tudom mit írhatnák neki amire egyáltalan reagálna☹️
2023. máj. 16. 16:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
34%

Miért félsz?

Engem minden nap utasítanak vissza...

Jössz kv zni? Elmegyünk meló utan kajálni? Felülünk a deákon az óriaskerékre?

NEM!

Más nő meg boldogan eljön velem.

Van egy határ. Amikor tetszik a nő, viszont semmi se ha rá. Ő nem tesz ertem, ő semmit se tesz azért hogy itt alakuljon valami.

Ilyenkor megszakad a szívem és azt mondom..szevasz ba zmeg.

És törlöm tiltom mindenhonnan.

Itt viszont nem ez a helyzet.

Itt annyi van hogy élőben kellene odamenned hozzá, beszélgetni vele, megnevettetni.

Elkülönésbe vinni pl fagyizni.

Ha elmegy veled mar nyeregben vagy.

Es ennyi. Utána elköszönsz.

Es ez után jöhet az online game.

Pl tök jó volt a mai nap szép almokat te szép lány)

És vissza fog írni.

2023. máj. 16. 18:32
 12/23 A kérdező kommentje:
Vagy alapból nem híve az ilyesfajta ismerkedésnek az oldalain évekkel ezelőtti posztok vannak mintha nem is lenne a közösségi médián csak máshogy nehéz közel kerülni hozzá És nem vagyok beteg fel tudom fogni azt hogy NEM de nem kaptam még ezt meg ha így lenne nem törném magam ezen… mert mi értelme lenne
2023. máj. 16. 18:36
 13/23 anonim ***** válasza:
34%

Egy kicsit is jobb nőre napi 5-10 pasi ír nyomul rá.

Ilyen olyan ürügyekkel.

Ezert a nőknek alap csípőből jön az ignorálás.

Főleg online ahol nem kell konfrontálódniuk érte.

Szóval nincs más út.

Élőben kell.

2023. máj. 16. 18:48
 14/23 A kérdező kommentje:
Ha újra látom megragadom a lehetőséget és oda megyek hozzá hátha valami jó sül ki belőle
2023. máj. 16. 18:57
 15/23 A kérdező kommentje:
Csak ebben az a rossz hogy nem tudom mikor látom újra ez is véletlen volt hogy vasárnap láttam ha nem megyek városba abban az időben amikor mentem akkor valszeg nem is írtam volna ide aztán most ettől az oldaltól várom a segítséget mondjuk lehet mégis csak beteg vagyok😂 nem amúgy köszönöm a segítő pozitív hozzászólásokat remélem hamarosan újra látom😕 és lesz lehetőségem beszélni vele
2023. máj. 16. 19:05
 16/23 A kérdező kommentje:
15/16 nem lehet tudni😂
2023. máj. 16. 19:05
 17/23 anonim ***** válasza:
Jobb, mintha te őt.
2023. máj. 16. 19:06
 18/23 anonim ***** válasza:
Majd mondd el mi volt. De nehogy elkeseredj ha lekoptat, mert valószínűleg ez lesz.
2023. máj. 16. 19:07
 19/23 A kérdező kommentje:
Még mindig jobb mintha megse probáltam volna😅
2023. máj. 16. 19:11
 20/23 anonim ***** válasza:
Igaz.
2023. máj. 16. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!