Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerjem meg?

Figyelt kérdés
Benzinkúton dolgozik egy lány aki szimpatikusnak tűnik. Szolid stílusa van, és nagyon kedves. Mindig mikor éjjel bemegyek tankolni, vagy energiaitalt venni ő van a pultba. Szerintetek hogyan kéne kideríteni, hogy a szimpátia kölcsönös-e?
2023. máj. 15. 00:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

elkéred az elérhetőséget.

Ha megadja, akkor szimpatikusnak tart

2023. máj. 15. 01:00
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem meg inkább te add meg az elérhetőségedet.

Ha van bármi rólad a neten, akkor meg tud nézegetni és fel is tud keresni.

2023. máj. 15. 01:34
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Huh, én is hasonló helyen dolgozom, és rohadtul nem örülnék neki ha bárki közeledne felém munka közben...

De ha mindenképpen ezt akarod, akkor tényleg te add meg az elérhetőségedet, mondjuk fizetés után nyújtsd oda egy cetlin, mondj egy tetszőleges szöveget és sétálj el. Így nem teremtesz kínos szituációt egyikőtöknek sem, akkor sem ha elutasít.

2023. máj. 15. 04:07
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
Csak ezzel az a baj, hogy a lány BIZTOSAN nem fog felhívni!
2023. máj. 15. 07:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

4: Ma már nem kell felhívni egymást, sokkal finomabb kapcsolatteremtési módok is vannak.

Elég bejelölni valahol, vagy like-olni egy képét, és máris megvan, hol tudod elérni.

2023. máj. 15. 20:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a ferjem az o e-mail cimet adta meg. Azt mondta, ugy gondolta, ha nem akarok semmit, nem zaklat. O megmutatta, hogy nagyon szeretne ismerkedni, es ugyis rajtam mult. Ugyhogy en irtam neki.
2023. máj. 15. 20:56
 7/11 anonim ***** válasza:
34%
Te egy bátor csaj vagy. De van aki visszafogottabb, félénkebb.
2023. máj. 15. 21:00
 8/11 anonim ***** válasza:
7: Szerintem fiú a kérdező.
2023. máj. 15. 21:40
 9/11 anonim ***** válasza:
A 6-os hozzászólónak szólt. Szerintem ő nem fiú.
2023. máj. 16. 04:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Van pasija.
2023. máj. 21. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!