Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valós alapja?

Figyelt kérdés
Egyik kolléganőm azért ment át másik munkahelyre,mert az egyik munkatarsaval szexelt,es ezaltal valtott.Nem neznem ki a kolleganombol,tudom hogy sok ferfi kóslat utána,de nem tudom elkepzelni hogy ilyen tortent es hogy emiatt valt munkahelyet
2023. máj. 14. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Az szerintem is fura, ha emiatt vált valaki, de a szexet miért nem tudod kinézni belőle? Sokan szexelnek kollégával.
2023. máj. 14. 22:58
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
Eléggé naiv lehetsz kérdező ezzel a "Nem neznem ki a kolleganombol"....az oké, hogy a télapó nem létezik, a gyereket nem a gólya hozza, és egy ember jellemét 500 év sem lenne elég, hogy teljesen kiismerd.
2023. máj. 14. 23:00
 3/4 anonim ***** válasza:
93%

Felnőtt, szingli nő szexelt. Igen, ez valóban rettentő meglepő dolog :)

Ő mondta, hogy emiatt véltott munkahelyet vagy csak ti kombináljátok össze?

2023. máj. 14. 23:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem mindegy neked? Nem értem ez miért olyan lényeges számodra, hogy még kérdést is ki kellett írnod, hacsak nem egyike vagy az utána koslató (és nem kóslató!) kollégáknak. Semmi közöd nincs hozzá, hogy szexelt-e valakivel és hogy miért váltott. Ha rád tartozna, elmondta volna. Komolyan az ilyen munkahelyek, ahol ennyi idejük van az embereknek kombinálni, miért fizetnek ekkora létszámot?
2023. máj. 15. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!