Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem kínos, hogy tegnap az új pasimmal összefutottunk a volt férjemmel?
Szóval tegnap volt egy kis péntek délutáni-esti lazulás a nálam jóval fiatalabb új barátommal, amikor is egy budai plázában összefutottam a volt férjemmel. Ez még nem is lenne olyan érdekes, mindketten köszöntünk, majd mentünk tovább, ő mosolygott is egy picit, de ami sokkal kínosabb, hogy utána még sokáig bámult minket, meg mintha szándékosan a közelben téblábolt volna, mire én mondtam a fiúmnak, most már lépjünk, mert bámul minket az a gyökér.
Így visszagondolva már csak nevetek rajta, de akkor valamiért elég kellemetlen volt. A kis lovagom szerint ne is törődjek vele.
1: Ezzel már elkéstél. 25 felett amúgy is esélytelen vagy.
2,3: köszi.
4: Így belegondolva, nekünk nem, csak fura, hogy annyira bámult minket.
Engem meg kocsival látott meg a párommal a voltpasim. Azonnal hivott is de ki volt hangositva mert a telom nem is tudtam de rákapcsolódik a párom kocsijára ha töltőn van vagy hogy. Es ahogy meglatott azonnal.hivott es igy kihangositva beszeltunk. Felkavarta. (Mivel.luxus kocsi meg elég híres a barátom nem egy kis senki)
(Bennem meg csak az volt, hogy de kár hogy nem lehet elgázolni.(de nem mondtam már ki. De egy utolsó pondró gyökér senki.)
*folyt.
Képes maradtam intelligens kultúrált beszélgetésre es arra is hogy a barátomnak ne kezdjem el szodni mert ezzel magamat is csak lejárattam volna.
De belül annak örultem volna ha fel is fordul.
Még ma is ha látom meg hajt, csak ez a gondolatom jön reflexbol is hogy ez még mindig él?a francba.
9: Csak nem egy dobott, megkeseresdett pasi?
Egyébként válasz jelentve, te is sok mindent kiírtál magadról ezzel a stílussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!