Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megígértem valakinek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megígértem valakinek hogy benne vagyok lazában, de nem merek. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Hogy lehet azt leküzdeni hogy nem merek?

Más senkim nincs, csak ő.

És állandóan ígérgetem h9gy majd jövőhéten. És mindig majd lesz belőle minden jövőhéten is.

És már egyre jobban rámszáll.

De nem oldódok.

2023. máj. 12. 15:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Mi az a laza?
2023. máj. 12. 15:44
 2/18 A kérdező kommentje:

Ismerem régóta egyszer már voltam vele kb 8 éve.

Szexkapcsolat lenne de érdek is, tehát ha kellene vmi, akkor nem mond nemeket.

2023. máj. 12. 15:45
 3/18 anonim ***** válasza:
76%
Mondd neki, hogy meggondoltad magad, ilyen egyszerű. Ha nem érti meg, nem kell ő neked. Lesz más, aki komolyan akarja veled.
2023. máj. 12. 15:45
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam meg. Én akarnék vele lenni csak tartok dolgoktól.
2023. máj. 12. 15:46
 5/18 anonim ***** válasza:
85%
Keress fel egy pszichológust...
2023. máj. 12. 15:49
 6/18 anonim ***** válasza:
94%

Kapcsolatfüggő vagy? Nem tudsz egyedül létezni? Gondolom hogy ilyesmi állhat a háttérben, ha ennyire rá vagy szorulva a "szeretet koldulására". Azt gondolod hogy ha belemész a "lazába" akkor majd lesz aki szeret.

Így csak használni fognak. Ezt te is tudod, ezért félsz.

Kell ez neked?

Keress mást akinek rendesen is kellesz!

Így csak kiszolgáltatod magad valakinek, aki előbb utóbb rájön arra, hogy így akarsz szeretetet koldulni. És szépen kialakul nálad egy függő állapot.

2023. máj. 12. 15:50
 7/18 anonim ***** válasza:
94%
Mondj nemet, semmi értelme így, csak magadnak ártasz.
 8/18 A kérdező kommentje:
Minek. Attól még ugyanugy fennáll ugyanaz a helyzet. Nem fog változni semmi. A srác ugyanúgy homályos nekem. Sok a titka.
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
7+ Egyszerű a képlet,nem az a tipus vagy, és érdekből soha senkivel ne legyél, mert az nem más mint egy mezei prostitució. Nagyon megfogod fizetni az árát, érzed is, azért küzdesz magaddal. Aki pszichólügust javasol, az inkább maga menjen el, ha ennyire nem ért a nőkhöz, ennyire nem látja az embereket.
2023. máj. 12. 15:52
 10/18 A kérdező kommentje:

Érdekből ne legyek senkivel?

Szerelemért eddig nekem nem érte meg senkivel lennem.

A nagy szerelmes kapcsolatokbol semmit nem tudok felmutatni hogy ma több lennék és bármit is adtak volna hozzám, vagy az életemhez. Semmi értelme nem volt éveket el..ni. Egyikre sem.

Vele meg már voltam, tudom mit tud, az úgy teszik is.

És szívesen viszonoz bármit. Nem kihasználni akar. Megtesz nekem ezt azt ha kell vmi.

Csak zavar hogy nem vagyok teljesen képben. Kik a körei haverjai, azoknak kiadna(lejáratna) e vagy nem, meg talán betegségektől is tartok, ki tudja kikkel fekszik össze még, nem e változott rossz irányba évek alatt(8 éve egy tünemény volt,nde 8 év az 8 év, lehet ma már kicserélődött)

És rengeteg egyéb az aggályom

2023. máj. 12. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!