Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavar a párom szexuális múltja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar a párom szexuális múltja?

Figyelt kérdés

Alapból tudom, hogy az a jó ha ez a téma szóba sem kerül egy párkapcsolatban és eddig én ezt a rendszert is alkalmaztam. Viszont jelenlegi barátnőm (25 éves) (én 27 vagyok), szóval jelenlegi barátnőmnél ez nem sikerült. Mivel sajnálatos módon ő szinte az összes exével baráti kapcsolatot ápol, valakivel ritkán beszélnek valakivel beülnek kávézni, valaki még a mai napig legjobb barátja, sőt valakivel közös vállalkozásuk van.

Mivel ezek által az életünk részei az exek így nehéz őket elfelejtenem, vagy egyszerűen csak nem foglalkozni a témával. Mivel bárhogy is van de szerintem egy férfinak rossz érzés a tudat, hogy a párja olyan emberekkel kommunikál találkozik akikkel szexuális kapcsolatot ápolt valamikor. Nyílván ennyi idősen senki nem lesz szűz és alapból ki is próbál dolgokat, de mivel, ő a jelenünkbe behozza ezeket az embereket nem pedig a múlt homályába merülnek így folyamatosan ezen kattogok. Na vajon ezzel meg azzal mit csinált stb.

Illetve ő is szívesen mesél a szexuális élményeiről nekem mert ő szeret erről beszélni, de így ebben a formában nekem sok volt, hogy ezek a csávókat nap mint nap látnom kell vagy néznem hogy a szerelmem velük beszél. Eleinte én is kérdezgettem őt mivel eddig ilyen témákkal problémám nem igen volt de ő túl sokat mesélt túl részletesen és most már elkezdett zavarni a dolog. Ráadásul úgy érzem, hogy kicsit túl sok mindent megélt már ennyi idős létére ezért csak kérdeztem és kérdeztem egy idő után még többet, hogy betudjam lőni, hogy hol van nála az a bizonyos erkölcsi határ. Mert kicsit azt érzem nem sok minden maradt már nekem amit esetlegen velem élne meg először. Aztán mikor a kérdéseimre mindig igen igen igen volt a válasz még jobban elkezdtem ezen kattogni. Mert ő már szexelt 3 exével erdőben, szexelt már a tengerben, tengerparton, autóban, volt hogy egy kapcsolatában annyira rossz volt a szex hogy vibrátort kellett használni a sráccal, kipróbálta az anális szexet is egyikkel, stb. És a lehető legrosszabb, hogy mindegyik történethez hozzá tudok kötni egy személyt egy arcot akivel a mai napig beszélget stb.

Tudom gyerekes meg talán álszent is amit érzek mivel nekem is van egy szexuális múltam, de a barátnőim többsége azért nem volt ilyen bevállalós ennyi idős létére szóval azért nem ilyen extrém történetekről van szó mint a jelenlegi páromnál. Arról meg nem is beszélve hogy jelenlegi barátnőm 14 éves kora óta kb 2 hónapot ha volt szingli kapcsolatból kapcsolatba lépdelt ezért ha mesél valami emléket nyaralást, sportolást, élményt már biztosra tudom az is egy sráchoz köthető. Kicsit ez is zavar hogy a munkája is az egyik exhez köthető, akkor egyes pénzügyi befektetéseit is egyik exével csinálták közösen, mindenkivel összeköltözött, valakivel közös házi állat is volt stb. Azt érzem nem sok minden maradt már nekem ahol kitudnám élvezni azt az érzést hogy velem éli meg a dolgokat mert kicsit már mindenen túl van úgy érzem. Úgy érzem részemről ő meg tud egy nyugalmat érezni mivel volt olyan része az életemnek mikor szingli voltam akár évekig is és saját magam felépítettem élményeket a családommal éltem meg vagy a barátaimmal vagy egyedül, a munkám is egyedüli munka nincs benne ex stb. Szóval ő tudja azt érezni, hogy én egy egyedüli személy vagyok és ha mesélek valamit akkor azt lehet a barátaimmal éltem át vagy a családommal stb.. Én ezt fordítva nem tudom. Ti mit gondoltok?

2023. máj. 10. 15:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem az a baja hogy szerelmes a hölgybe, biztos hogy ettől jobb csajt nem fog találni tőle (gondolom ha ilyen sok palija volt akkor jó csaj).

Tapasztalatom alapján nem minden a punci, inkább vagyok egy picit tapasztalatlan csajjal, minthogy azon agyaljak épp ki keféli a nőmet.

2023. máj. 10. 16:14
 12/23 anonim ***** válasza:
87%
Ez rohadt gaz. Nekem már alapból az ismerkedeskor meghatározó, hogy a férfi milyen kapcsolatban van az exeivel. Nálam az egyetlen elfogadható a nem beszelnek kategória. Nem kell utalni a másikat, de elvárom, hogy ha vagyok, akkor ne kelljen hallgatnom a sztorikat a múltról vagy a jelenlegi találkozások az az exszel. Vicc az egész. Én biztos dobnam. Olyannal ne barátkozzon már, akivel dgtak.
2023. máj. 10. 16:27
 13/23 anonim ***** válasza:
88%

Én a magam nevében tudok nyilatkozni, hogy nem bírnám ezt a helyzetet. Folyamatosan kínos lenne. Szakítanék.

Viszont ez teljesen rajtad múlik. Te talán kicsit vívódsz még rajta, de a leírásod alapján szerintem téged is nagyon zavarnak ezek a toxikus ismertségek. Gondolkodj hosszú távon: 5-10-20 év múlva hogyan viszonyulnál ezekhez? Mikor már gyerekeitek vannak? Talán ez segít eldönteni, hogy mit is tegyél.

2023. máj. 10. 16:42
 14/23 anonim ***** válasza:
90%
Nem exei vannak, akik az ismerősei maradtak, hanem szimplán lefeküdt minden ismerősével.
2023. máj. 10. 16:45
 15/23 A kérdező kommentje:
A vibrátorral annyira gond nincs bár nekem fura hogy 22-23 évesen egy lánynak ilyet kell használnia (de ez csak az én véleményem). Inkább abban a storyban az zavart hogy egy ilyen fiatal lány benne marad akár évekig is egy olyan kapcsolatban ahol nem szerelmes és a szex is annyira rossz hogy vibrátort kell használni (ugyanis nem a szexuális élet megfűszerezése céljából volt hanem azért hogy valamennyire élvezni tudja). Nekem valahogy ez sok lehet túl konzervatív vagyok de valamiért azt érzem hogy fura dolog. Ráadásul úgy hogy aztán úgy is nyilatkozott nekem erről a kapcsolatról hogy ők inkább csak nagyon jó barátok voltak és ere akart ráhúzni egy kapcsolatot de a kémia nem volt jó. ÉS ezek tudatában zavar ha találkozik ezzel a sráccal vagy beszél vele minden nap. Mert így azt érzem ez az a "barát" aki annó is barát volt de vibrátort használt a barátnőmmel nekem ezek ilyen fura dolgok. Ezután legalább azt várnám el hogy "barát" kategória legalább újra ne legyen.
2023. máj. 10. 17:13
 16/23 anonim ***** válasza:
84%
Én pont ezért nem szoktam ilyen témákról kérdezni a másikat. Megtanultam, most te is megtanulod :D Annyi, hogy magadban rendet raksz és elfogadod a helyzetet. Legalább ez is arra ösztönöz, hogy fejleszd ezt a képességed, a legtöbben rosszak ebben.
2023. máj. 10. 17:13
 17/23 A kérdező kommentje:
Egyébként összesen 8 exről beszélünk!
2023. máj. 10. 17:14
 18/23 A kérdező kommentje:
Illetve csak még egy történet úgy érzem ezek az "ex" barátok sem tartanak tiszteletbe engem. Sőt van hogy elhívják bulizni a páromat, de engem nem. Vagy úgy köszönnek el tőle gondolom poénból, hogy "na majd este tali haha". Ezek szerintem nem poénok. Sőt mesélt egy olyan történetet hogy az egyik exe mikor még egy másik kapcsolatban volt benne., küldött neki egy képet a péniszéről. És a párom nem tiltotta le a srácot nem törölte hanem inkább elmagyarázta neki hogy miért gáz amit csinál, de az aktuális párjának nem szól erről. Sőt miután a dick pices srác elhívta ezután egy pár hónapra rá kávézni akkor elkéredzkedett az aktuális párjától hogy elmenjen a kávézásra. Én jeleztem neki hogy ha a mi kapcsolatunk alatt ilyen van akkor szeretnék ilyenről tudni és ő mondta is hogy okés szólni fog. De én nem is tudom ilyen történetekkel a bizalmam is meginog iránta. Mert szerintem ez alap lenne hogy ezek után nem beszél egy ilyen exel többet vagy letiltja vagy legalább szól a párjának hogy ez történt... Bár azt mondta azért nem szólt akkori párjának mert azt úgy sem érdekelné, de én nekem ez nem egy megnyugtató válasz.. Az meg még inkább aggaszt hogy ezután még találkozni is akart vele. Hála istennek mivel megkértem ezzel a dick pices sráccal nem beszélget már, de sajnos a többi exével kapcsolatban mivel azt mondja nagyon jó barátai ezért nem akarja elengedni őket és "kitörölni" a baráti köreiből.
2023. máj. 10. 17:23
 19/23 anonim ***** válasza:
93%

Normális ember ilyen részletesen nem beszél ezekről a dolgokról, főleg nem névvel és arccal, ami a partnereket illeti, mert ez nem tartozik másra. Rád sem. De ha már így kérdezgetted őt, akkor békélj meg a válasszal is, hiszen azért kérdezted, mert tudni akartad.

Egyébként sem a vibrátor, sem az erdő meg a tengerpart nem extrém dolgok.

2023. máj. 10. 17:29
 20/23 anonim ***** válasza:
60%

Te magad sem tiszteled magadat, ez levehető a szövegedből, olyan bocs, hogy élek stílusban írsz. A haverjai nyilván nem vesznek komolyan, és a barátnőd is azt csinál veled, amit akar.

Vagy fogadd el ezt a helyzetet, és ne picsogj, vagy keress erkölcsösebb lányt.

2023. máj. 10. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!