Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj van velem, ha nem szeretek messengeren beszelni napkozben a parommal semleges dolgokrol?
Engem egesz eletemben megorjitett az, amikor valaki ram irt h mizu :D nem tudok ra mit irni, nem szeretem az ilyen semleges beszelgeteseket. Vagy az, hogy mitcsinalsz..kiraz tole a hideg.
Ha valamirol beszelni kell, vagy ha mondanom kell neki valamit stb, akkor megirom neki, de az ilyen semmilyen mizu beszelgeteseket gyulolom. Amikor egyutt vagyunk, be nem all a szam. De messengeren nem tudok beszelni
Ti hogy vagytok ezzel?
Ugyanígy vagyok, azok a csajok,akik állandóan így írogatnak nekem, egy idő után kiakadnak,vagy elkezdenek kérdezgetni,hogy már nem is érdeklődöm irántuk, vagy azt írják,hogy baj van? Meg ugye nem bántottak meg?
Nemtom melyik a legrosszabb ezek közül. -_- Mindenesetre az fix, hogy az ilyen emberekkel nem illek össze, ezért nem is nagyon tartottak sokáig az ilyen kapcsolataim.
A mély beszélgetéseket szeretem,azokat is inkább élőben, vagy telefonon beszélve. Az ilyen messengeres semmitmondó témák állandó felhozása egyenes út a kapcsolat kiégése felé.
Messengeren is előfordulhat ,hogy belemegyünk valami témába,de ott főleg inkább mémeket szoktam küldözgetni, vagy ott beszéljük meg,hogy hol meg mikor fogunk találkozni.
Én sem szeretem. Ha van valami konkrét téma és időm is van írogatni, akkor semmi gond. De csak azért írni, hogy elmondd a másiknak, hogy túrórudit tízóraiztál és a másik meg vakarja a fejét, hogy erre mit lehet írni... na annak semmi értelme.
Ha a párod olyan típus, aki 10 percenként szeret üzenetet váltani, akkor ezt beszéljétek meg. Hogy nem az érdeklődésed hiánya miatt nem küldesz neki negyed óránként üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!