Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szerencsés egyik ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szerencsés egyik ember és peches a másik? Több lenn.

Figyelt kérdés

Egyidős vagyok a legjobb barátnőmmel, és neki:

- férje van

- kisbabája van

- kutyája van

- jólétben él

- luxusutazásokra jár

- imádja a munkáját (most gyerekszabin van)

- egészséges

- boldog

- támogató szüleik, jófej testvéreik vannak férjének meg neki

- kényelmes nagy házban él

- jó autójuk van

Egy szóval mindene megvan... Olyan szerencsés. Mindig szokta is mondani, egész életében most a legboldogabb, most a legelégedettebb az életével, stb. És hát látszik is.

Én mint írtam, ugyanannyi idős vagyok mint ő, és semmim sincs. Nem hogy férjem nincs, jelenleg már párom se. Pénzem sincs. Tartanék szívesen ott az életben, mint ő, mintaszerű teljes, boldog életet élnék szívesen...

Régen akartam extra dolgokat az élettől, izgalmas munkát, utazásokat, stb., de most már csak a hétköznapi örömöket szeretném. Férj, egy gyerek, egy kényelmes otthon, és hogy egészségben éljünk hárman. Minden más ráadás lenne, ha telne nekünk is dolgokra, meg stb., az csak a ráadás lenne, már nem az a célom.

2023. máj. 9. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
27%

Generációs áldás+szerzett áldás és generációs átok+szerzett átok

Ez a válasz a miértedre.

2023. máj. 9. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert az élet rohadtul igazságtalan.
2023. máj. 9. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezek nagy része egyáltalán nem szerencse kérdése.
2023. máj. 9. 20:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez olyan amikor a gazdag kinézi magának a jocsaládbol valót.

Státusz, meg hátszélkérdése a kapcsolatuk csak.

Ha a csaj nehézsorsú lenne, nem lenne ott ahol.

2023. máj. 9. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne őt megkérdezni, hogy mi a titka? Másrészt ne máshoz hasonlítsd önmagadat.
2023. máj. 9. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:

"- támogató szüleik, jófej testvéreik vannak férjének meg neki"

Itt rejlik a lényeg. Elsősorban a szülőkön múlik, nyilván mindent nem lehet nekik tulajdonítani, de legalább egy 50%-ban ez okozza ,hogy mennyire leszel úgymond "szerencsés" vagy "szerencsétlen".

Nyilván itt is lehetnek akik erre rácáfolnak, de ők elképesztő kínok,akaraterő,és küzdés, terápia és egyebek segítségével tudnak csak eljutni arra a szintre, mint akiknek ez evidensen megvan alapból a támogató szerető szülőknek köszönhetően.

Szóval attól, hogy az élet dobott neked egy igen nagy hátrányt, még nem jelenti azt, hogy ne tudnál felállni belőle,és akár lekörözni másokat akik szerencsésebbek. Csak sokkal nehezebb.

Ja és ezek közül az anyagi rész igazából a legérdektelenebb,azt a legkönnyebb behozni. A lelki,szellemi támogatás sokkal többet számít,annak a hiányát pótolni is 1000x nehezebb, nincs az a hatalmas ház,meg luxus ami pótolja. Én már csak tudom, mert gazdag család fia vagyok, mérgező szülőkkel. Őszintén inkább éltem volna egy putriban, ha csak egy kicsit több szeretet,elismerést kapok.

2023. máj. 9. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!