Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol tudnék megismerni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék megismerni egy normális férfit?

Figyelt kérdés

Anyukámmal egyedül élek, (nővérem már elköltözött, szüleim régen elváltak). A barátaim messze laknak. Nincs férfi az életemben. Mindezek miatt nagyon egyedül érzem magam, vágyom egy kedves, vicces társra.

Régóta nincs senkim, illetve nem is volt komoly (több éves)kapcsolatom.

Szerintetek hol tudnék ismerkedni férfiakkal? Szórakozóhelyeken nem sok sikerrel jártam...

23L

2010. okt. 10. 10:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A lényeg(!)..,járj nyitott szemmel és vedd a jelzéseket,ha egy szimaptikus fiú küldi!Akár még utcán vagy villamoson is lehet ismerkedni,de komolyan!!!;)
2010. okt. 10. 10:34
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha még szórakozóhelyen sem jársz sikerrel, akkor:

1. nem vagy a férfiak álma külsőleg.

2. nem vagy a férfiak álma belsőleg.

Én már egyszer bedőltem egy ilyen gyakoris "hirdetésnek", és kiderült, hogy a lánynak nem volt semmi baja, csak az, hogy valami elég súlyos lelki és/vagy mentális betegsége volt...

Ha a szakodon nincsenek fiúk, a karon még biztos vannak... Minek leragadni a szűk környezetben?

2010. okt. 10. 10:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben járok, csak férfiként.

Hol van neked a haza?

2010. okt. 10. 10:56
 14/16 anonim ***** válasza:
én már elvesztettem a reményt:(
2010. okt. 10. 11:18
 15/16 frenzon ***** válasza:
szeirntem csak te nem veszed észre a normális srácokat...mert csak azokat tudjátok megnézni akik bunkóznak stb. lehet itt kezdődik a probléma
2010. okt. 10. 12:20
 16/16 anonim ***** válasza:

nagyjából én is így vagyok vele, de az én kiírásom így nézne ki:

Anyukámmal egyedül élek, (nővérem már elköltözött, szüleim régen elváltak). A barátaim messze laknak. Nincs nő az életemben. Mindezek miatt nagyon egyedül érzem magam, vágyom egy kedves, vicces társra.

Régóta nincs senkim, illetve a komoly (több éves)kapcsolatomnak már régen vége.

Szerinted hol tudnék ismerkedni nőkkel/lányokkal? Szórakozóhelyeken nem sok sikerrel jártam, nagyon nem is vagyok az a diszkóba járó típus...

25F

Ezek alapján van néhány közös pont... :) Ha van kedved, írj privit!

2010. okt. 10. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!