Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol tudnék megismerni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék megismerni egy normális férfit?

Figyelt kérdés

Anyukámmal egyedül élek, (nővérem már elköltözött, szüleim régen elváltak). A barátaim messze laknak. Nincs férfi az életemben. Mindezek miatt nagyon egyedül érzem magam, vágyom egy kedves, vicces társra.

Régóta nincs senkim, illetve nem is volt komoly (több éves)kapcsolatom.

Szerintetek hol tudnék ismerkedni férfiakkal? Szórakozóhelyeken nem sok sikerrel jártam...

23L

2010. okt. 10. 10:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Társastánc? egyetem?
2010. okt. 10. 10:21
 2/16 anonim ***** válasza:
22%
Hasonló helyzetben vagyok, olyan, mintha a normális férfiak kihaltak volna. Az összes férfi ismerősömnek olyan lányok jönnek be, akik bűzlenek a cigitől, kocsmába járnak szórakozni és rendszeresen részegek. Ha ezt kell tennem nekem is ahhoz, hogy barátom legyen, akkor inkább szingli maradok...
2010. okt. 10. 10:22
 3/16 anonim válasza:
79%
Internet? Itt a csevegő, chatelő oldalakon könnyedén beszélgethesz. Persze akadnak "bunkók", de talán megismersz valakit. Könnyebben megtudsz nyílni... Esetleg társkereső oldalak? Ha a személyes ismerkedés nem megy, ki kell használni az internet által nyújtott lehetőségeket. :)
2010. okt. 10. 10:22
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Soha ennyi lehetőség ne volt az ismerkedésre, mint manapság. Csak élni kell vele. Pld. az interneten. Légy óvatos, körülktekintő, ne add ki magad teljesen, de azért legyél őszinte. Azzal mész a legtöbbre.
2010. okt. 10. 10:23
 5/16 anonim ***** válasza:
munkahelyen, legalább tudod, hogy dolgozik ;)
2010. okt. 10. 10:24
 6/16 anonim ***** válasza:
Szórakozóhelyen ne is próbálkozz,mert az ott született kapcsolatok,általában nem hosszútávúak!Lehet elcsépelt,de int. tásrkereső oldalon regeld magad és próbálj szerencsét!Esetleg melóhelyen nincs olyan férfi aki szimpatikus lenne?
2010. okt. 10. 10:25
 7/16 Harrr ***** válasza:

Én kedves vagyok, ha megerőltetem magam vicces is :D

De abban is biztos vagyok, ha elmennék melletted, vagy egy szórakozóhelyen találkoznánk, észre se vennél. Szerintem mindegy hova mész, csak nézz körbe. Ismerkedj. Szórakozóhely alatt ha disco-t érted, akkor már értem miért nem sikerült :D Még az újságosnál is fel lehet valakit szedni :D:D:D

2010. okt. 10. 10:25
 8/16 anonim ***** válasza:

Mindig vannak taborok es kirandulasok, mint a Buddhaknal vagy a Taltosoknal pl. de a Napfenyes hu. oldalon is szoktak szervezni ilyet, de a joga egyesuleteknel is.

Azert oda mar inkabb a komolyabb tarsasag jar, Akinek az erdeklodesi kore a termeszet, s az mar jol hangzik.

2010. okt. 10. 10:27
 9/16 anonim ***** válasza:
Barátkozz!ha megismersz több embert,akkor általuk még többet fogsz és lehet így találod meg a párodat!De ne diszkóban meg ilyen helyeken!Kávézó parkok színház,akár az utcán bárhol!Könyvtár is jó!!:DCsak ne diszkó meg ilyen elvetemült sz4r helyeken!
2010. okt. 10. 10:28
 10/16 A kérdező kommentje:

Főiskolás vagyok, az kimaradt. Sikerült olyan szakra mennem, ahol nagyon kevesen vagyunk és a többség lány.:)

Köszi az eddig ötleteket!

2010. okt. 10. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!