Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka ha egy nő egyszer ilyen egyszer olyan
velem?
Figyelt kérdés
Egyszer kedves, mosolygós,keres, megsimogat, másszor àtnéz rajtam, elutasító, elhúzódik,ha hozzá érek, és olyan,mintha haragudna rám. Aztán egy idő múlva már megint helyre billen az agya. Egyre többször veszem ezt észre rajta, miközben régen még úgy megöleltük egymást,mint a szerelmes párok. Mitől tud egy nő ennyire furcsán viselkedni? Mint akinél gond van a toronyban
De kb bármi lehet mögötte, nőgyógyászati-neurológiai gondoktól kezdve a szimpla, hozzádállásáig.
2023. máj. 7. 11:23
2/20 anonim válasza:
Nem akarlak elkesirteni de lehet mar mas olekesere vagyik.
2023. máj. 7. 11:24
3/20 anonim válasza:
Aki velem ezt csinálta utoljára, ott utólag bevallotta, hogy fellángolás volt csak, és hogy nem szeret igazán, sokszor inkább amiatt viselkedett így, mert jól esett neki hogy szeretve van, de nem szívből viszonozta.
Amikor elutasító volt, az volt a kijózanodás, mert akkor tudta, hogy ez az egész nem őszinte. Ez volt így párszor. De volt annyira egyenes, hogy elmagyarázta, és nem húzta az időt tovább.
Meg kell beszélni az ilyeneket. Ez az elutasító flegmázás ma már nagyon zavar, rögtön szembesíteném, hogy világos legyen, miért csinálja.
2023. máj. 7. 11:28
4/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 3#. Érdekes amit mondasz. Akár erre az esetre is igaz lehet. Csak sajnos nem kaptam sose egyenes választ, mikor kérdeztem, hogy mi baja
2023. máj. 7. 11:39
5/20 anonim válasza:
Nem szeret, haragszik rád valami miatt, vagy lehet tényleg beteg.
2023. máj. 7. 11:49
6/20 anonim válasza:
Kűzd a múlt démonaival. Az összes választ amit kaptál az kamu és hamis. Egy ember akkor viselkedik így, amikor még futó harca van, de nem fedheti fel, mert ég nem lejátszott a "meccs".
2023. máj. 7. 11:53
7/20 anonim válasza:
Nem beszélve arról, hogy még a te helyzeted is inog, mivel nem tudja meddig fogsz még csúszni, és hogy az adott szint neki egyáltalán megfelelő lesz-e a továbbiakhoz, a jövőhöz vagy szépen el fog köszönni tőled, mert nem akarja a további lejtmenetedet tovább elnézni.
2023. máj. 7. 11:56
8/20 anonim válasza:
3-as vagyok. Én sem kaptam egyenes választ, csak vállvonogatást, meg flegmázást. Meguntam, nincs türelmem a játszmázáshoz.
Lehet hogy sarokba kell szorítani, mondjuk megkérni a kezét, vagy valami olyan helyzetet teremteni, ahol végre kibukik, hogy akkor most mégis mi a baja.
Én nem fogok tudni pozitív tanácsot mondani, mert velem ezt már többször is eljátszották, és egyből leveszem mi van, helyt sem adok ennek a csiki-csukinak.
Az más eset, amikor valaki elbizonytalanodik, ilyen előfordulhat nyilván. Az ilyen nagy váltásokról van szó, mint amiket írsz. Ez inkább ijesztő. Nem valós, hogy egyszer imád, utána meg levegő vagy.
2023. máj. 7. 11:57
9/20 A kérdező kommentje:
Korábban volt róla szó, hogy nem igazán foglalkoztat a barátnő téma, amikor arról kérdezett, hogy ismerkedek, meg milyen nők tetszenek,és hogy keresek-e barátnőt, és akkor mikor ràtértem a lényegre, hogy esetleg lenne-e ő az, mivel ennyire érdekli a dolog, akkor igazából nem csapott le a lehetőségre amúgy. Megmaradtunk baráti szinten. Fura is volt,mert sokszor nem úgy viselkedett,mint aki csak barátságra gondol. És nem is voltak akkor ezek a kattanàsai. Csak mostanában kezdte el. Tehát még csak a sincs, hogy rànyomultam volna és esetleg azért próbál eltolni magától. Mert sokszor eltol azt nagyon érzem. Tényleg nem értem mi történhet ilyenkor nála bent a buksiban. Mit érezhet ilyenkor irántam. Mi váltja ezt ki. Okos,értelmes nőként ismertem meg, most meg sok idő után bekattan
2023. máj. 7. 12:00
10/20 A kérdező kommentje:
6-7#. Elnézést kérek tőled,de sajnos nem értem mire gondolsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!