Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves bulizós lány megváltozik mostanában?
Eddig annyi látszik, hogy te zárkózottabbnak tűnsz, ő meg nyitottabbnak, bulizósabbnak. (Ez nem jobb, vagy rosszabb, hanem más típusok). Nem biztos hogy jól éreznéd magad vele hosszútávon. Nem azt kell nézni, hogy mennyire szép, hanem hogy mennyire jönnétek ki.. ráadásul egy ilyen csinos csajt meg is kell tudni tartani. Mivel te nem vagy bulizós, és nem lehet a lányt pórázra rakni, ezért menne majd a körömrágás, hogy ő elment buliba, ott vajon mit csinál, stb. mert te már nem szeretnél menni ilyenekbe.
Az, hogy "majd mellettem megváltozik", erre nem adnék. Hosszútávon te sem változnál meg senkiért... eleinte igen, de egy idő után eleged lenne ebből.
Én azt mondom, nem a top csajoknál kell kopogni, rengeteg csinos, szép lány van, és ha majd rájössz, hogy mennyit tud adni egy nő a férfi életébe, akkor átalakul kicsit a gondolkodás, mert baromi jól tud esni egy ilyen mély szeretetkapcsolat. Nemcsak két véglet létezik, a 10/10 vagy a 10/1. Inkább a közös elképzeléseket keresném, amiben mindketten hasonló dolgokban érzitek jól magatokat.
Bocs, de milyen hülye kérdés ez?:D
A bulizás miért egyenlő azzal, hogy egy ribi?
Lány vagyok (23) szeretek bulizni, táncolni, szórakozni, koncertre menni miegymás, de életemben egyetlen egyszer kavartam egy idegennel egy buliban akkor is 17 voltam.
Az, hogy valaki szeret szórakozni az nem jelenti azt, hogy mindenkivel össze is fekszik, vagy megcsalja a párját.
A hűség vagy egy kapcsolat minősége nem ezen múlik.
Tehát az a fiatal, aki szeret szórakozni járni, az igénytelen :D
ekkora marhaságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!