Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csillaglehozó bűbájszakaszok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csillaglehozó bűbájszakaszokat hogyan lehetne fenntartani?

Figyelt kérdés

Amikor eleinte(meg a végén, meg visszahódításnál) ilyenek.

Hogyan lehet megtartani az egyensúlyt, hogy nyújtsanak azért, hogy kaphassanak?

Bármilyen jellegű kapcsolatra vonatkozóan.

2023. máj. 7. 07:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Kamu incel.
2023. máj. 7. 08:33
 12/21 A kérdező kommentje:

Nem kamu.

Akkor egyszerusitem neked hogy értsd:

Vannak olyan palik is akik csak szeretőt keresnek. Ezek is sima manipulátorok a nőből kivenni akarnak sokan érzelmekre hajtanak, udvarolnak, es a szeretők lelkét ápolgatják(cserébe)

De maga a nő soha nem kéne nem válnának el sem.

Nálam is hasonlo van. Vannak akiknek a nőjük mellé kellenék, vannak akik többet is akarnának, birtokolni, azaz kontrollt felettem, hűséget odaadást becsicskulást mint az exem, sok manipulátor vagy nárci megy erre is, de nem szerelemből, illetve ők azt hiszik ez a szerelem, szegenykéim nem tudják hogy ez nem az:D nem a féltékenység birtoklás a hatalom a nő alázása a szerelem. De a nárciknak más szerelem nem létezik. Felveszik a bűbáj álarcot és manipulálnak. Ezekben a szakaszokban kenyérre kenhetők. És nekem ez kell. Ezt akarom tartani.

2023. máj. 7. 08:41
 13/21 A kérdező kommentje:
Meg nem a nő bántalmazása a szerelem. A manipulátorok és vagy nárcik ezzel nincsenek képben. Viszont vannak jókis bűbájszakaszaik amikért megéri
2023. máj. 7. 08:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Fordulj pszichiáterhez.
2023. máj. 7. 08:49
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne kezdj narcikkal. Normalis ember nem manipulal,meg nem kinyerni akar a masiktol dolgokat. Normalis, szeretet alapu kapcsolatod ezek szerint sosem volt meg.
2023. máj. 7. 08:51
 16/21 A kérdező kommentje:

Normális ember nem akar egy narcival összejönni. Én sem. Viszont aki adok-kapok elven él, annak én csak tkröt tartok. Mivel ráérek és nekem jól is jönnek amiket nyújtanak.

De van is egy vmi mondás ha vmit nem tudsz legyőzni, akkor állj az élére és irányitad te.

Vagy kovácsolj a hátrányokból előnyöket. Ha ők nem tudnak szeretni akkor egyszerűen nem szerelmi alapokkal lehet velük gondolkodni.

Amugy ez a szerelem is fura. Amikor olyanokba szerelmesek az emberek aki pl.plátói vagy otthagyta és csak a hátát mutatja. Mert ugye normális embernek szivbol szeret valakit és nem azért érdekből amit nyújt a másik. Valahol ez nem idiotizmus? Olyan szekerek után rohangálni amik fel se vesznek?

Nem biztos hogy a szerelem a normális és a nemes.

De csak azért megyek bele ilyenekbe mert nincs is barátom. És addig is nekem nagyon jól jönnek amiket nyújtanak.

Ez volt is gond már az egyik nárcival a kapcsolatban. Hogy mivel nem állhatok szóba férfiakkal így nem kaptam gyakorta segitséget sem. Így rá lett terelve. Pl ha nem állhatok szóba azzal aki utalni szokott nekem, akkor pénzt ő..ez is kimondatlanul alakult ki hogy elkezdett többet nyujtani a kapcsolatba, hogy ne másokkal oldjam meg. De ettől függetlenül is ledonimált, nála volt a kontroll azzal hogy kaocsolatrendszereimet kéne beszüntetnem miatta. Többet vesz el.

2023. máj. 7. 09:11
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, tudom ki vagy. Rajottem a stilusodbol.
2023. máj. 7. 10:12
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlással.

Aki azért nyújt, hogy kaphasson, valójában nem nyújt.

2023. máj. 7. 10:15
 19/21 anonim ***** válasza:

Elő kell adni a buta libát, akit szép szavakkal, apró gesztusokkal be lehet húzni.

És persze folyamatosan keresni az újakat, mert ezek a pasik gyorsan lekopnak, ha nem kapnak vissza semmit.

2023. máj. 7. 10:31
 20/21 A kérdező kommentje:

Az ilyenek pont nem kopnak le, ahogy látni is.

Aki igaz szivű szerelmes csak az fogja fel hogy nem, vége van, és elenged. Mert aki igazán szeret az a másiknak jót akar. Es ha a másik nélkule akarja folytatni tovább, megérti és szomorúan ugyan de elengedi. És nem kezdi el azt hogy de mgerja venni csábít manipulál míg meg nem kapja újra, aztán persze megint semmibe nézi ha megvan.

A manipulátorokból kész köröket lehet kirakni évek alatt folyamatosan elővenni visszatenni a fíókba, egész életen át végigkísérnek. Csak váltogatni kell őket a szakaszaik miatt. Amig bűbáj szakasz van elővenni amikor lehull az álarc fiókba rakni és elővenni a másikat aki bűbáj szakaszban van. És amikor az előzőnél megint bűbáj szakasz, elővenni és így tovább.

Van több bűbájszakaszost is lehet párhuzamban futtatni egymás mellett, ahogy nálam van és szeretném csökkenteni azokat a szakaszaikat mikor átmennek "bántalmazóba", és nyújtani a bűbájszakaszokat.

Újakat csak azért kell keresnem hogy talán egyszer igazi kapcsolatom is lesz, erre nyitott vagyok. De ha az újak megint csak adok-kapok szintűek, akkor addig ezek a körök futnak csak. És maradok nyitott továbbra is.

2023. máj. 7. 10:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!