Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jézusom! A volt párom nevét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jézusom! A volt párom nevét mondtam a barátomnak. Mit tegyek hogy több ilyen ne forduljon elő?

Figyelt kérdés

Na eddig is volt olyan hogy elkezdtem a név kezdőbetűit kiejteni majd gyorsan eszembe jutott.Ma viszont teljesen kimondtam az ex párom nevét, szerencsére ő nem hallotta csak az anyukám.

Mit tegyek hogy többé véletlenül se mondjam ki?

2010. okt. 9. 21:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
pontosan,a volt parod jobban szereted mint a mostanit,fogadok hogy az exed szakitott veled,mert velem is volt igy,sokkal durvabban mint veled,en egy szorakozohelyen aholl nagyon jol ismerem a pultos csajt,nagyon jol egyezek vele,es mar nem egyszer szollitottam a volt baratnom neven,mindig elrohogte magat,es csak annyit mond hogy hadd el mert megertelek,kapok egy puszikat es ennyi,a barataim meg rohognek.de csak 2 honapig volt ez,azutan mar kiabrandultam belolle (az exembol)
2010. okt. 12. 12:02
 12/14 A kérdező kommentje:
én hagytam el őt....:O:O:O:O
2010. okt. 12. 12:07
 13/14 anonim ***** válasza:
becézgesd inkább..de ne a volt hapsid nevén..hanem nyuszi vagy maci vagy a szivem a kicsim..tudod?ezek a nyálas nevek
2010. okt. 12. 12:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát ha az ágyban nyuszinak hívja az elég gázos :D gondolj bele (aah igen nyuszi/cica/kicsim :D)... Szerintem memorizáld a nevét, mond ki többször neki,hátha berögzül...:D
2010. okt. 12. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!