Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy tényleg csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy tényleg csak aludni hívna át?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy lánnyal és áthívott magához. Még nagyon az ismerkedés elején járunk, időnként repkednek köztünk a szexuális célzások, de pl. csók sem volt még köztünk. Szeretné ha ott aludnék nála, de hozzátette, hogy tényleg alvásról lenne szó. De közben voltak szexuális célzások is a részéről, szóval elbizonytalanodtam. Nem vagyok biztos benne, hogy hogyan készüljek.

Ha a "legrosszabb" forgatókönyvet nézzük, lehetséges, hogy csak aludni hívna át?

2023. máj. 3. 12:29
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Igen, sőt az is lehet hogy eroszakoskodasnak gondolja amit csinálnál
2023. máj. 3. 12:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, de lehet majd szexelne is. Azert vigyel ovszert
2023. máj. 3. 12:32
 3/6 anonim ***** válasza:
44%

Férfiként írom, hogy én nem mennék át.

Ha szexet is akar, én meg komolyan veszem, hogy csak aludni akart, akkor pancser leszek és kirak.

Ha nem akar szexet, én meg kezdeményeznék, akkor egy állat, aki csak a farka után megy.

Ha nem akar szexet és én se kezdeményezem, akkor ebből nem párkapcsolat lesz.

Ha meg akar szexet és én is kezdeményezek, akkor meg már lett volna csók is.

Megmondanám, hogy még korainak érzem.

2023. máj. 3. 12:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges. Ne éld bele magad másba, de legyen nálad óvszer, ha úgy alakulna.
2023. máj. 3. 12:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Az ember ébren van, amikor szeretkezik. :-)

Vigyél egy üveg bort meg egy csokor virágot. Csókold meg, játszatok, hátha lesz kis petting. Figyeld, hogy reagál a közeledésedre. Ha elfogadja, akkor folytasd. Ha elutasít, akkor ezt is fogadd el. Jó incselkedést!

2023. máj. 3. 14:17
 6/6 anonim ***** válasza:
67%
A tenyleg csak alvas az pont az ellentetjet jelenti.. nehez ezt felre erteni.
2023. máj. 3. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!