Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is tapasztalja,hogy a magyar pasiknak magasak az elvárásaik,de nyújtani nem sokat tudnak?
Ezt én is tapasztaltam.
Nő legyen 10/10,de persze azért szeressen jókat enni,legyen karrierista,de persze gyereket is akarjon,ne nézzen másra,de legyen rib*nc az ágyban,legyen házias,de persze dolgozzon,sportoljon stb.
Legtöbb nő ismerősöm legalábbis ezt tapasztalja velem együtt.
Férfi erre mit ad? Átlag fizetés,átlag vagy az alatti kinézet,főzni,mosni,takarítani nem tud,meg persze félre is lép,ha úgy van.
Én is ezt tapasztalom.
Legyen a csaj sportos, vékony, max 50 kg, C-s mellmérettel, de semmi plasztika.
Legyen jó állása, minimum középvezető, de alázkodjon meg a férfinak otthon.
Legyen egy k.rva az ágyban, de lehetőleg 1-nél több volt barátja ne legyen.
Jah, és mindent felesben fizessenek.
Cserébe rendkívül sóherek, elhízottak, ők maguk hírből sem ismerik a sportot, igénytelen ruha, semmi stílusérzék, és mellette még tapintatlan, modortalanok is!
A legutóbbi női válaszok viccesek :D
Ebből is látszik milyen gyökereket választotok, aztán sírtok. :D
Amit leírtatok azokat mindet simán megcsinálom bármikor, főzés, mosás, takarítás. Mellette van egy elég jó fizetésem is, és állásom is. :)
Soha nem voltam sóher, minden nővel akivel volt kontaktom, mindenkivel tisztelettel beszéltem, és volt egy lány barátom, akitől semmit az égvilágon nem akartunk egymástól, neten ismertük meg egymást.
Első találkozásnál beültünk egy kávézóba, beszélgettünk, rendeltünk, majd mikor befejeztük direkt úgy alakítottam a történéseket, hogy én tudjak fizetni férfiként.
Pedig előtte már mondta,hogy jajj nem kell meghívnom, kifizeti a sajátját. Mikor kiment a mosdóba, odamentem a pincérhez, és mondtam hogy fizetek. Mire kijött, már rég rendezve volt a számla. ;)
Udvarias voltam mindig, tudom hogyan kell nőként kezelni valakit. :)
Külsőre nem vagyok eleresztve, nem tagadom. De próbálom magamból kihozni a maximumot, azonban a legtöbb nő még így sem ad esélyt sem. ;)
Nem tudják mit veszítenek, az a helyzet ;)
Én is sok ilyen férfit ismerek. Jelzem, egyikkel sem volt kapcsolatom, mert az ismerkedésnél mind elhasalt.
A páromon kívül 1 exem volt. Ő még normális, bár sem nem sportos, sem nem jól öltözött nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!