Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érez vajon?

Figyelt kérdés

Mennyire gyorsan eshet szerelembe egy 30+-os férfi aki tapasztalatlan? szexualitás terén is. Azt mondja komoly kapcsolatot nem szeretne mert ideje nincs rá nekem pedig van egy kisfiam kit az ex férjem arra használ hogy bebeszéli a pasinak hogy a gyerek nem fogja elfogadni. Ő mégis olyanokat mond nekem hogy erre várt már, hogy újra találkozzunk és úgy ölel mintha sosem akarna elengedni.

Én személy szerint úgy gondolom ha annyira akarna engem akkor semmi nem számítana. Ami szintén furcsa hogy mikor együtt vagyunk gyengéd.

Nem tudom hová tenni a dolgot. Fél? Vagy valóban nem akar semmi komolyat? Ha együtt vagyunk,,úgy,,már többször is említette ez milyen jó, ilyet vele még senki nem csinált! Szerintetek engedjem el? Ha nem akkor hogy nyerjem meg a szívét? Ragaszkodni nem szeretnék azzal csak megilyesztem. Pedig akármilyen kis félénknek tűnik nagyon jó vele!

2023. máj. 1. 14:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
Szexet akar.
2023. máj. 1. 15:28
 12/16 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem ő neki kell a heti szinten a szex üríteni.

De más nem érdekli.

2023. máj. 1. 16:08
 13/16 NTBS ***** válasza:
Szexet akar kötelező dolgok nélkül.
2023. máj. 4. 07:19
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én adnék egy esélyt egy nagy beszélgetésre neki. Elmondanám nyíltan mi a helyzet és ha ő nem így áll hozzá ahogy te békésen elengeded inkább. Leginkább arra biztatnám mondja el ha van bármi, múltbéli trauma, egészségügyi probléma, bármilyen titok ami miatt fél a kapcsolattól. Ha ez nem vezetne eredményre és nincs semmi akkor én elengedném.
2023. máj. 4. 16:23
 15/16 A kérdező kommentje:
14.-es. Köszönöm. Ma este sor kerül erre a beszélgetésre. Bármennyire is bánt ha ezt nem tudjuk megbeszélni akkor elengedem.
2023. máj. 4. 18:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Zavarja a gyerek ezért nem akar komolyat veled.
2023. máj. 4. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!