Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak körében milyen hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak körében milyen hasonló "elmélet" terjed, amit a modern kor hozott magával mostanában? Mint nőknél, pl: én nem szolgálok ki soha egy férfit sem.

Figyelt kérdés
2023. máj. 1. 06:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ezt már a 3. nőismerősömtől hallom, egyik a nővérem, másik a nénikém, harmadik a volt párom, akivel nem éltem együtt sosem, 35 éves, van egy "kisfia", aki 15 éves, éjjel nappal körülötte ugrál, a fia a wc-t nem képes lehúzni maga után.

Na ő is ezt mondogatta, ő nem élne soha együtt egy férfival sem, mindezt úgy, hogy komoly kapcsolatot keresett.

Amikor náluk voltam, rámszóltak, hogy ne mosogassak folyton, az az ő dolguk, az ex apja is úgy nézett rám, mint egy félbolondra.

Vagyis apukát, gyereket kiszolgálnak, a házias papucspasast meg nem(sosem lenne igényem rá, meg kértem sosem).

Aztán elegem lett, bár leginkább a szüleiből, meg ebből a helyzetből.

Költözni nem akart az ex hozzám, a fenti állítólagos "elmélet" miatt.

2023. máj. 1. 08:38
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

Jo, hat ok hulyek, ha lenne fiugyerekem, ot is maximum 8-10 eves koraig szolgalnam ki, utana mar a legtobb dolgot meg tudja oldani egyedul. Ocsem ilyen idosen egy szendvicset mar ossze tudott rakni maganak, nyilvan a vasarnapi ebedet nem o fozte meg. Ha mar feleri a csapot normalisan, el is tud mosogatni a fiugyerek is.

Nekem egyebkent soha nem volt olyan parom, akit ki kellett volna szolgalni, a fenti elvet en is vallom, de szerencsere mindig olyanokhoz volt szerencsem, akiknek alap volt, hogy ok is a haztartas reszei es megcsinaljak a maguk reszet.

2023. máj. 1. 09:05
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom milyen felnőtt lesz az ex fiából, de ha lesz barátnője, az a fején ver majd szét egy komplett étkészletet, az fix.

Az ex apját meg úgy utáltam, ahogy lehet, végén már nem nagyon láttak szívesen.

Erre jön a volt párom evvel a dumával, hogy nem költözik hozzám, mert...

Nekem kifejezetten herótom van, ha körbeugrálnak, volt olyan bnőm, aki ezt nehezményezte, sosem kérek tőle semmit, mert mindent megcsinálok....

2023. máj. 1. 09:13
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A kettő nem a ugyanaz. Dolgozo ember miért szolgálna ki a másikat? Ennek semmi köze az incelek agyatlan teoriaihoz.
2023. máj. 1. 10:01
 15/15 A kérdező kommentje:

Mi van?

Ki az az incel?

Munkáról nem írtam semmit, de tökmindegy.

2023. máj. 2. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!