Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyszerűbb melósok a modern kor páriái, akiket teljesen kitaszítottak a tárkeresési piacról?

Figyelt kérdés

2022. márc. 19. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Ismerek raktáros, villany szerelő, kőműves, tv szolgáltatónál bekötő, kukás, eladó, hentes férfiakat is, akiknek párja, akár felesége van. Mind 40 évig bezárólag, de van köztük 30 alatti is. Ki számít egyszerűbb melósnak szerinted?
2022. márc. 19. 11:29
 2/6 anonim ***** válasza:
18%
A Chad melósok ugyanolyan keresettek, mint az doktoris 1 milliót kereső Chadek.
2022. márc. 19. 11:29
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Lassan kiderül, hogy a többség Chad.
2022. márc. 19. 11:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem. "Egyszerű melós" vagyok, a barátnőm jogász. Elég nagy probléma lenne, ha a személyiségem legsarkalatosabb pontja az lenne, hogy "egyszerű melós" vagyok.

Szerencsére egyikünk sem a másik foglalkozása miatt választotta a másikat, hanem mert szeretjük egymást, hasonló az értékrendünk, közösek a céljaink,stb.

Ha annyira zavar, akkor tanulj, törj ki ebből a skatulyából! Én is szeptembertől munka mellett egyetemre fogok járni.

2022. márc. 19. 11:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Az egyszerű melósok mind fiatalon házasodnak/szaporodnak, te vagy az egyetlen kivètel.
2022. márc. 19. 12:26
 6/6 anonim ***** válasza:

"A Chad melósok ugyanolyan keresettek, mint az doktoris 1 milliót kereső Chadek."

Nő vagyok, de doktorival melyik országban keresel egymilliót, áruld méár el.

2022. márc. 21. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!