Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barát az ilyen ha a szexet felajánlja de kapcsolatot nem akar?
Figyelt kérdés
Férfi barátom említette meg, hogy szexelne velem ha akarom de kapcsolatra nem kellenék neki.2023. ápr. 30. 16:35
1/8 anonim válasza:
Ez sértett téged? Vagy te inkább összejönnél vele? Létezik barátság extrákkal is, úgyhogy könnyen lehet, hogy nála is játszik ez. Szerintem ettől még nem lesz kevésbé a barátod, már, ha te is akarod a testiséget, de nem akarsz tőle kapcsolatot.
2/8 Noren1989 válasza:
Ez Cicàm azt jelenti, amit.
A lukad dugható, de kib@szott kellemetlen vagy.
3/8 anonim válasza:
Igazán de kedves tőle:D
Mit hisz ez magáról?:D
4/8 A kérdező kommentje:
Egyes, miért, ha én többet szeretnék, az mitől más?
2023. ápr. 30. 19:39
5/8 anonim válasza:
Barátság extrákkal kapvsolatot szeretne.
Üdv a klubban. Nekem is felajánlotta magát már két "barátom" is. Döntsd el, mit akarsz. Mondd el neki, ha neked csak kapcsolaton belül fér bele a szex, az intimitás. 41N
6/8 anonim válasza:
Attól más, hogy akkor a kijelentése jobban fáj neked. Akkor viszont nyilván nem fekszel le vele és megmarad benned ez a dolog jobban. Ha nem érzel iránta semmit, akkor simán együtt lehet lenni a másikkal érzelem nélkül, ha persze te is akarod. Nekem is volt olyan fiúbarátom, akivel 1-2 alkalommal megtörtént, kapcsolatot nem tudtam volna elképzelni vele, de a barátság megmaradt. Így is lehet, ha mindkét félnek jó.
7/8 anonim válasza:
Ezt hívják barátság extrákkal kapcsolatnak.Ha te nem szeretnél ilyet akkor maradjatok csak sima barátok.
8/8 anonim válasza:
Ő megkérdezte, te mondasz igent vagy nemet, aztán vagy léptek előre, vagy nem. Ennyi.
Ezen mit kell megsértődni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!