Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik de nem akar kapcsolatot. Ha lefekszek vele mennyi az esely hogy aztan osszejarunk es megszeret?
Azt mondja csak lazat akar, nem tudom hogy csak egy alkalom lenne e vagy tobb. Nagyon tetszik, nem tudom megtudnam e tenni, mert egyszer voltam ferfival es azt sem akartam..
Felek hogy bajba sodrom magam, nem tudom van e ra esely hogy talalkozgatunk es megszeret.
Szerintetek?
Nagyon erzekeny lelku vagyok, nem tudom bele merjek e menni.
Mar tobbszor beszeltunk, azt mondta lazat, csak szexet, volt hogy felhivott magahoz.
Nem tudom hogy tobbszori alkalomrol lenne e szo.
5-ös Ha azt gondolod 1 szex után letiltana mindenhonnan, akkor egyáltalán miért akarsz 1 alkalomba is belemenni.
Megmondta, hogy nem akar kapcsolatot, ezt vedd komolyan! Feleslegesen ne okoz saját magadnak problémát, sőt biztos fájdalmat.
Ha azt mondja, lazat akar akkor lazat akar. Vedd komolyan, amit mond. Ha úgy érzi, hogy számára nem vagy alkalmas párnak, akkor ez 86 szex után sem fog megváltozni, ellenben eléred, hogy megalázd magad és meg lelkileg is osszetorsz.
24N
Közel 0%.
Ha nem akarsz egyéjszakás kalandot, akkor inkább hagyd a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!