Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyulnak ahhoz a nők, ha a férfiak az autókhoz hasonlóan kategorizálják őket a külsejük alapján?
Az kissé más, hogy eldöntöm magamban, hogy nekem mennyire tetszik, és kellene-e kapcsolatra, mint az, hogy másokkal beszélik, és úgy beszélnek a nőkről, mintha tárgyak lennének.
De mint mondtam, nem számít semmit, felőlem mondhatnak rám olyat, hogy alsó-középkategória, szódával elmegy, stb., én tudom, hogy én vagyok fent, ők meg lent, és ők is nagyon jól tudják, hogy ha odajönnének hozzám, még a mondatot sem mondhatnák végig, és már küldeném is el őket a francba. Felőlem úgy mocskolnak, ahogy akarnak, nekem épp elég nyugalmat és elégtételt ad ad, hogy a legjobb kinézetű és lelkileg is normális férfiakat megkaphatom, az pedig még 10x annyit, hogy egy ilyen férfival szeretjük egymást sok-sok éve töretlenül.
Szóval nem veszem el tőlük az örömöt, hogy addig is hatalmas kannak tartsák magukat, amíg a csúnya pofájukkal és az ostoba proli jellemükkel játsszák az eszüket és képzeletbeli trónusról okoskodnak a nőkről, akiknek a jó 80%-a soha nem állna le velük. Akárki akármit mond, valamire való, értelmes férfi nem beszél így a nőkről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!