Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viszonyulnak ahhoz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viszonyulnak ahhoz a nők, ha a férfiak az autókhoz hasonlóan kategorizálják őket a külsejük alapján?

Figyelt kérdés
Alsókategóriás, alsó-középkategóriás, középkategóriás, felső-középkategóriás, felsőkategóriás, luxuskategóriás.
2023. ápr. 30. 13:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Az kissé más, hogy eldöntöm magamban, hogy nekem mennyire tetszik, és kellene-e kapcsolatra, mint az, hogy másokkal beszélik, és úgy beszélnek a nőkről, mintha tárgyak lennének.

De mint mondtam, nem számít semmit, felőlem mondhatnak rám olyat, hogy alsó-középkategória, szódával elmegy, stb., én tudom, hogy én vagyok fent, ők meg lent, és ők is nagyon jól tudják, hogy ha odajönnének hozzám, még a mondatot sem mondhatnák végig, és már küldeném is el őket a francba. Felőlem úgy mocskolnak, ahogy akarnak, nekem épp elég nyugalmat és elégtételt ad ad, hogy a legjobb kinézetű és lelkileg is normális férfiakat megkaphatom, az pedig még 10x annyit, hogy egy ilyen férfival szeretjük egymást sok-sok éve töretlenül.

Szóval nem veszem el tőlük az örömöt, hogy addig is hatalmas kannak tartsák magukat, amíg a csúnya pofájukkal és az ostoba proli jellemükkel játsszák az eszüket és képzeletbeli trónusról okoskodnak a nőkről, akiknek a jó 80%-a soha nem állna le velük. Akárki akármit mond, valamire való, értelmes férfi nem beszél így a nőkről.

2023. ápr. 30. 15:56
 22/25 anonim ***** válasza:
Én mustang vagyok.
2023. ápr. 30. 16:04
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, mi nők is kibeszélünk általában mindent. Külső, anyagi helyzet, farokméret, ágybeli teljesítmény. Mondjuk korral, érettséggel ez visszaszorul.
2023. ápr. 30. 17:01
 24/25 anonim ***** válasza:
34%
Azok szokták ezt csinálni akikhez szerencsére semmi közöm nincs. Normális férfiak nem autókhoz hasonlítgatják a nőket.
2023. ápr. 30. 17:05
 25/25 anonim ***** válasza:
Persze, mindenki ézrevesz a másikon ezt azt, és elkönyveli magában szépnek, jóképűnek, akárminek. Ez természetes. Itt most í konkrét szavakról szól a kérdés. Az említett kifejezések kb. valami proli búmer szókészlete.
2023. máj. 1. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!