Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyulnak ahhoz a nők, ha a férfiak az autókhoz hasonlóan kategorizálják őket a külsejük alapján?
Figyelt kérdés
Alsókategóriás, alsó-középkategóriás, középkategóriás, felső-középkategóriás, felsőkategóriás, luxuskategóriás.2023. ápr. 30. 13:56
11/25 anonim válasza:
A valos eletben nem hangoztatjuk , tehat a nok igy nem tudjak .
12/25 anonim válasza:
Hú... A nők itt válaszban sorban tolják a kategórizálást, miközben leírják, hogy az milyen rossz. És észre sem veszik magukat.
Ez kínosabb minden kategorizálásnál... :/
13/25 anonim válasza:
Nekem nem probléma, oárkapcsolati szempontból én is kategorizálom az embereket. Aki azt mindja, hogy nem, az egy büdös nagy hazúg.
14/25 anonim válasza:
A nők is kategóriákba teszik a férfiakat:
van a lúzer, van az átlagos, van a gazdag, van a jóképű, van a rosszfiú és van a papucs. Persze ezen belül is kettő, vagy több egyvelege.
Aki azt mondja nőként, hogy nincs katalógus az hazudik.
Úgyhogy nem érdekel, hogy a férfiak is ugyanezt teszik. Aki többet is lát bennem az úgyis fog és kész.
15/25 anonim válasza:
mindenki kategorizál, csak egyesek szeretik magukról azt hinni, hogy ők nem
16/25 anonim válasza:
Leszarom, nem vagyok én gondolatrendőrség.
17/25 anonim válasza:
Ezek a férfiak nálam abszolút semmilyen kategóriát nem képviselnek mint férfi. Emberként pedig csak megvetem őket.
18/25 anonim válasza:
#17: Magadat is? Tekintve, hogy most épp ugyanazt csináltad... :O
19/25 anonim válasza:
Jogodban áll, én lesz@rom. Maradok a normális férfiaknál.
20/25 anonim válasza:
18. Szövegértelmezési probléma az van dögivel. Rettenetes sok a funkcionális analfabéta az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!