Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy idegennel vesztettem el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idegennel vesztettem el a szuzessegem par eve, tonkrett bennem mindent. Jott egy fiu akit szeretek, de a mult miatt elrontottam. Ha tudna az igaza rolam, adna mégegy eselyt?

Figyelt kérdés

4 eve tortent, naiv voltam es kihasznalta ezt. Nem ismertem, teljesen idegen volt amikor elvesztettem vele a szuzessegem. Csak szexre kellettem neki, mindig megalazott, a kutyaja voltam. Olyanokat mondott, hogy nem is tetszem neki, es hogy barkit meg lehet dugni, en meg csak ultem a kocsiba es semmit nem mondtam ezekre.

Olyanokat csinalt, hogy pisztolyt adott a kezembe ami meg volt toltve es azt mondta miert nem teszem a fejemhez es olom meg magam.

Azt sem tudtam hany eves volt, mert nem mondta el, azt mondta rola csak az anyja tudja hogy hany eves. Annyit tudtam rola, hogy egy 13 eves baratnoje volt, es eppen szakitottak, mikozben o boven tul volt a 30on.

Egy beteg ember volt, elvette az onbecsulesem, amit tonkre lehetett bennem tenni, azt o tonkretette.

Azota sem volt kapcsolatom, volt egy fiu akit szerettem de elrontottam mert egy kutyanak erzem magam es allandoan sajat magam sertegettem, a fiunak elege lett belolem.

A megalazas faj a legjobban, amiket tett a testemmel, nem is a lelkem faj mert engem o sosem erdekelt még ugy sem mint ember, de egy fiatal naiv lany voltam..azt sem tudtam mit teszek, rossz korulmenyek kozott voltam es azt hittem majd o megment..mikozben sosem volt hozzam egy szep szava sem.

Annyira felek hogy orokke igy maradok mar.

Nagyon faj hogy azzal a fiuval akit szerettem, en rontottam el, es ez is emiatt a dolog miatt volt.

Nem tudott a multamrol, de nem tudom szamit e ez..nem tudom adna e nekem mégegy eselyt ha ezeket tudna.

De azt sem akarom hogy sajnaljon.

2023. ápr. 30. 12:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
36%
Akkor tégy érte, hányszor írják még le?
2023. ápr. 30. 12:45
 12/14 anonim ***** válasza:
9%

"A letezese boldogga tesz még most is"

Akkor most boldog vagy.

"A szeretett fiuval mar nem beszelunk ... nagyon szegyellem magam."

Mi a kérdésed??

2023. ápr. 30. 12:59
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Keress egy papot, lelki vezetőt, akinek elmondhatod.
2023. ápr. 30. 13:25
 14/14 anonim ***** válasza:
62%

Tényleg keress egy pszichológust!

Az az "ember" pedig akiről írsz, az nem csak szimplán egy kretén volt, hanem börtönben lenne a helye (13 éves kislány, töltött pisztoly).

Ezek alapján jó hogy nem ásott el az erdőben, vagy adott el qrvának külföldre...

Muszáj ebből kigyógyulnod, es mostmar te is látod, hogy erre egy jó párkapcsolat sem megoldás.

2023. ápr. 30. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!