Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Higy lehet ilyen igazságtalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Higy lehet ilyen igazságtalan az élet? A barátnőmet meg engrm hasonlítom össze. N és barát barátnő, nem párkapcsolat barátnő.

Figyelt kérdés

Van egy barátnőn, aki gimitől kb. 23 éves koráig együtt volt egy 30-as pasassal, aki átlagos János volt, de hozzánk képes akkoriban Csekanics. Egy gimis-egyetemistának max zsebpénze van (tisztelet a kivételnek, aki nem csak alkalmi diákmunkázik meg eltartja apuci-anyuci, hanem rendes dolgozik tanulás mellett), de ennek a 30-as átlag Jánosnak normális megélhetése volt, mai fejjel persze senmi extra, de akkori fejjel fű. Etette, nyaraltta a barátnőmet ő ki se nyitotta a tárcáját, ha a pasijával voltak. Nem költöztek össze persze. A pasi csak örült, hogy ronda létére szóba áll vele egy olyan pipihusi. Mert átlag János csúnyácska és alacsony volt. Elalélt az egyetemista barátnőmtől.

Azóta évek teltek el, már a vége felé járunk a 20-as éveinknek. Most nálánal fiatalabb párja van, tavaly eljegyezte, idén egybekelnek. IT területèn dolgozik a vőlegénye, és szintén minden földi jóval elhalmozza a barátnőmet. Ő szart se csinál. Nem keres pénzt, nem vezeti a háztartást. De a Maldív-szigeteken is volt már nyaralni, el is veszik... És mint mondtam, fiatalabb a barátnőmnél.

Ezt hogy?

Amíg őt Olaszba nyaralatatta a 30-as palija 22 éves korunkban, én a Burger Kingben izzadtam minden nap.

Most, amíg a Maldív-szigetekrn nyaraltatta a 20-on éves vőlegénye 27 éves korunkban, én szingli vagyok és ránsr merek nézni rgy Maldív-szigeteki nyaralás áraira.

Elegem van, az elet igazságtalan...

2023. ápr. 29. 22:54
1 2
 11/12 anonim válasza:
Egyetertek az elozo valaszoloval. Te is voltal olyan fiatal, ott volt elotted a lehetoseg. O is dolgozhatott volna a Burger Kingben, de masra vagyott. Ennyi
2023. ápr. 30. 15:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Az élet igazságtalanságáról írsz, de csak pénzről beszélsz. Hol itt az élet?

Miért nem tudod, mit jelent az élet szó?

2023. ápr. 30. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!