Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek errol?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek errol? Mennyire artalmas ez, s hova vezet majd?

Figyelt kérdés
[link]
2023. ápr. 28. 13:58
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%

A csajok elvárásai jó ideje szállnak el, nincs ebben semmi újdonság. Véleményem sincs róla sok. Egye meg mindenki, amit főzött, én meg 176 centisként kiszűröm az értelmesebbeket és azokkal ismerkedek.

Az alacsonyabb srácokat persze sajnálom, kevesebb lehetőségük van.

2023. ápr. 28. 16:05
 32/35 anonim ***** válasza:

Nálam pl nem számit a magasság, nem attol tudok "felnézni" egy pasira.

Te viszont ugyanugy fekszines vagy, mert te csak szép nővel vagy hajlabdó randizni.

2023. ápr. 28. 16:57
 33/35 anonim ***** válasza:

Pfff...

Nő vagyok. 155 cm. 62 kg. Rövid hajú.

Szerinted hányszor nem jöttem be annak a pasinak, aki nekem tetszett?? Mind a négy tulajdonság volt már kizáró ok. Sőt, a mellmérettől a koromon át a lábfejem formájáig nagyjából mindenre kaptam már negatív kritikát.

És? Kit érdekel? Nem minden pasinak akarok tetszeni, csak egynek, akivel ez kölcsönös.

Neked is pont az a bajod, ami nagyon sok másik pasinak is: minden nőnek, de minimum a többségnek akartok tetszeni. Nem fog menni. Terelj össze tíz nőt, hogy linkeljenek 5-5 jó pasit, és az 50 teljesen különböző férfi lesz. Mi nem vagyunk olyan egyszerűek, hogy 90-60-90-szőke-nagymellű.

2023. ápr. 28. 19:01
 34/35 anonim ***** válasza:

Azért az szép, hogy egy tök alap, fél perc alatt bizonyítható tényt lepontoztok, de a #33-as nevetséges általánosítását felpontozzátok...

Vannak gondok a fejekben...

2023. ápr. 29. 10:44
 35/35 anonim ***** válasza:

34, akkor fogd a nagy igazságodat és próbálj meg minden létező nőnek tetszeni. Ha egy is van, akinek nem tetszel, addig incel maradsz:D

Sok sikert.... szerencsétlen...

2023. máj. 2. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!