Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek errol?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek errol? Mennyire artalmas ez, s hova vezet majd?

Figyelt kérdés
[link]
2023. ápr. 28. 13:58
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Dolnek az oriasok…:)

[link]

2023. ápr. 28. 15:36
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bevallom, hogy a magas férfiak tetszenek, főleg a 180 ás 190 cm közöttiek. Nincs mögötte semmi ideológia. Mellé a vékony alkat tetszik, vagy az enyhén izmos, szóval egy kb. 185 cm magas, vékonyabb férfi arányai nagyon vonzóak, a hosszú láb, arányos törzs, szép vállak, stb.

DE ez nem jelenti azt, hogy magassághoz kötöttem volna az ismerkedést. Pl. az egyetemen az évfolyamunk (szerintem) leghelyesebb pasija akkora volt, mint én (170 cm), +- 1 cm. De mellé vékony, sportos alkata volt, helyes arca és nagyon intelligens, szerethető személyisége.

Amúgy senkinek nincs megszabva, kire vágyhat és kivel jöjjön össze, de ha akármelyik fél nemet mond, akkor ennyi volt.

Senki nem mondja, hogy kölcsönös vonzalom esetén nem jöhet össze a magas nő az alacsony férfival.

2023. ápr. 28. 15:40
 23/35 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, kezeltesd magad. Amit itt művelsz, azért régebben már gumiszoba járt...
2023. ápr. 28. 15:40
 24/35 A kérdező kommentje:
23. Nem, a vilag megy rossz iranyba…Azert mert kiallok ez mellett akkor en rogton beteg vagyok? Szegyeld nagad…
2023. ápr. 28. 15:44
 25/35 anonim ***** válasza:
76%
Miért nem tudsz helyesen írni?
2023. ápr. 28. 15:45
 26/35 A kérdező kommentje:
Reszemrol ennyi volt…Valaszt kaptam a kerdesre s elkeserito, h meg mindig olyan emberek elnek a vilagban mint azok akik a tudos noket uldoztek boszorkanysag miatt…
2023. ápr. 28. 15:47
 27/35 A kérdező kommentje:
Hogy tudj egy picit kotekedni ha masba nem ervenyesultel az eletedbe…:) Minden jot!
2023. ápr. 28. 15:48
 28/35 anonim ***** válasza:
62%
Most azon rinyálsz, hogy a legtöbb nőnek a magas férfiak tetszenek?
2023. ápr. 28. 15:48
 29/35 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező

Pusztán arra mutattam rá, hogy vannak nők akiknek tök okés, ha nem vagy magas. És mivel a párkapcsolatok alapja a köcsönös vonzalom, érdemes olyanokkal kezdeni akiknek.. vonzónak találnak.

Ha szerinted boszorkányüldözés az, hogy keress olyat akinek tetszel és ne olyanra erőltesd rá magad, akinek nem tetszel, akkor igen, beteg vagy. Ugyanis te vagy az, aki erőszakos és másokat letipor.

2023. ápr. 28. 15:53
 30/35 A kérdező kommentje:
Nem olvastal el minden…
2023. ápr. 28. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!