Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, fiatalemberek, nektek volt már olyan, hogy hazavitt egy nő buliból és ti meg kiszöktetek a lakásából?
Több nőtől (akikkel esetenként volt kapcsolatom is) is hallottam ezt a forgatókönyvet különböző mértékben ködösítve, és természetesen részleteiben nem mesélték jobban el, hanem elkezdtek terelni vagy őrjöngeni, hogy mégis milyen jogon furkálódom.
És nem is voltak csúnya nők, szóval nem értem.
Sajnos én nem vagyok magas, jóképű, szemrevaló egyed, ezért engem nem vitt haza senki, nekem alapvetően mindig nagyon sokkal többet kellett tennem azért, hogy elfogadtassam magam a nőkkel.
Van egy visszatérő motivum pl, hogy nők elkezdik magyarázni, hogy nagyon szimpi vagyok, meg van aki ettől messzebb megy, pl "ajjj annyira cuki vagy, ha nem lenne pasim, akkor hazavinnélek"
Ugyanakkor meg azzal jönnek, hogy "jön a pasim, nálad 2 fejjel magasabb és letépi a fejed, ha meglát"
Az persze teljesen egyértelmü, hogy ha "nem lenne pasi", akkor nem engem akarna, hanem olyannal menne el, aki most a pasija, tehát a két méteres nagy állat.
Viszont ezt a kiszökdösős sztorit még nem hallottam fiúktól, max azt meg tudom érteni, hogy nem tud teljesíteni, vagy nem akar, de azt, hogy MEG SEM PRÓBÁLJA, miközben egy full teljesen oké nő hazaviszi, hát nem is tudom.
Miért nem értékelik ezek a helyzetet? Ja....mivel neki könnyen jön, és nem kell megdolgoznia érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!